Lallaaaaa

nej se det snöar, nej se det snöar det var väl roligt hurra!!!!!!
Stora vita lätta flingor:)

Igår var jag och barnen och tittade på dom underbara lammen!
Dom är så ljuvliga. Späda små bräkanden när dom letar efter mamma.....
Femlingarna klarar sig väl, och det är en tacka kvar att lamma. "Stora svarta tackan". Hon är så stor att hon nästan inte kommer in genom dörren konstaterar sonen häpet.
Svärmor trodde att hon skulle lamma igår, när vi var där, men det har hon trott i ettpar veckor, så det kanske inte blir än på en vecka. Då spricker hon....

Det blåste snålt igår, men grannen i stugan hade plogat upp en plan och en rundbana på sjön, så det var bara att snöra på sig skridskorna och åka. Våra barn är inte bortskämda med att åka mycket skridskor, men dom gör det bra. Jättebra. Särskillt sonen har en väldigt bra balans.

Eftersom det blåste så blev det inget korvgrilla på sjön, utan vi nöjde oss med att steka på vedspisen. Nästan lika bra.

Fulla av frisk luft drog vi oss hemmöver. Och i bilen lyssnade vi på Laura Trenters "snögrottan". Den kan varmt rekommenderas.
Hoppas att dottern och jag kan åka till biblan och låna nya böcker i dag. Eller kanske ta en tur till mormor. Såg en artikel i tidningen om en kille som hade vunnit en sälen resa i en tävling där man skulle designa någor virkat. Ha gjorde en mössa. Det var föresten inte den första, utan snarare den 201. Han var jätte duktig. Nu hoppas jag att dottern kan lära sig denna ädla konst av min mormor.
Kanske skulle det vara sonen, för han är en fena på syslöjd, men dottern kanhända lära honom?

Precis nu fick jag telefon av pappa so sa att han hämtar sonens bräda idag. Gissa om han kommer att bli glad....

Att göra:
lägga i en tvätt
ta hand om den rena

Inget mer.......

ledig till måndag kväll
tisdag dag
onsdag ledig
torsdag kväll
fredag dag
lördag kväll
söndag dag........

envanliganna