Povel Ramel


sjöng att det är mååååndag morgon. Och det stämmer ju i dag... Dottern kan för första gången på terminen ta en senare buss, och ändå hinna i tid.... För på hennes skola samlar dom elevensval tiden till ett block, och jag tycker att det är bra, så dom får sammanhängande tid. Syslöjd står på schemat i tre dagar. Jag hoppasdom får kul!

Sonens klass och ett par andra åttor ska till Kvinnersta för att ha hembygdsdag. Cykeln är redo, och det gäler att hålla sig på hjulen eftersom det blåser som bara den. Jag tycker det ser ut att vara lite ljusare grått på himlen nu, så dom klarar sig nog från regnet :)

Själv ska jag ha en hemsk dag. Våran gamla 16 åring till katt ska få sluta sina dagar idag. Han har blivit mycket sämre över helgen. Och jag vill inte att han lider mera nu!
Vila i frid lilla Sotis!

Så var den här.

Inte våren eller regnet eller gräsklippar tiden, inte grill säsongenstudenttiden eller avslutningstid. Utan sista arbetsdgen av 11 på rad.
Men sluta tjata!! Ingen annan än du är ansvarig!!!
JO tänk för att det är det! Men idag är det somsagt sista dagen och sen är jag ledig tre i rad. Lyx.

Regnet fullkomligt har tagit över Dylta city denna morgon, och det var inte svårt att somna om igen! mennär jag slog på datorn för att kolla http://www.tradera.com/ och fick se att jag vunnit en underbar Molly tunika till vrakpris, så kan det regna HUR MYCKET SOM HELST!!!!!!
Kolla fyndet! :)
http://www.tradera.com/Odd-Molly-blus-stl-2-Jatte-fin--auktion_163002_133509621

Jag har en likadan fast roa, som är det bästa jag någonsin haft. Så jag hoppas att denna kommer bli lika mycket använd!

När jag läser igenom vadjag har skrivit ser jag massor med stavfel och missademellanslag. Detta beror nog på ovanan med det "nya" tangentbordet, och jag ska försöka skärpa mig.

Nej nu måste jag tahand om disken innan jag ska åka!
Trevlig helg

envanliganna

Jag ska sluta!

med vadå??
Godis?
Bullar?
Sex?
Prommenader?
Mat?
Sola?
Bada?
Busa med barnen?

Näääää...
Jag ska suta gå på HLR utbildning. För efter varje utbildning kommer ett hjärtstopp....
Så oxå denna gång. Komprimera ett, två, tre........ syrgas, check deff! UNDAN!!!

Åh jag tycker det är jobbigt! MEN det är ju tur att vi kan! Men somsagt, jag ska fundera starkt när utbildningen kommer nästa gång, så jag är ledig länge fter.........


Nu är det så att jag har 13 dagar kvar att jobba tills jag ska ha semester! Det är inte mycket. Med tanke på att jag går på semester vecka 24, på sändagen, så är det inte många pass i veckan....
Men innan dess såhar jag en radda av dagar i rad som ajgska tillbringa på jobbet. Närmre bestämt 4 till. Då har ja var på jobbet 11 dar i rad.
Men säger alla... du som aldrig jobbar! Nänä. Jag vet inte det ja.. Om man slår ut min arbetstid på ett år, så kommer den att vara som vilken annan 75% som helst!

Lilla lillhuset börjar ta form i NB, och jag tror att vi får börja planera för taklagsfest. Kan bli en rolig grej nu på försommaren :)
Sonen och mannenimittliv var där i helgen och byggde. Intesonen kanske, eftersom han har köt en moppe, som han övningsåkte  lite på.
Nästa vecka ska han till trafikskolan för att ta förarbevis, och sen är det bara att vänt in den stora degen D då han lagligt får framföra den tvåhjuliga maskinen.

Dottern tillbringade natten lördag söndag tillsammans men vännerna i tält. Kallt tydligen blandat med varmt! Och en massa fåglarpå morgonkvisten... Vackert kan tycks, men inte om man ligger i tältet med en tunn tunn väg mellan....

Hos mig:
mulet och blåsigt
frukosten avklarad för samtliga
alla som ska vara borta är borta
tyst:)

Mat idag: Fisk och potatis och kall ört sås
Planer för idag: Hänga tvätt, aska ur pannan, åka och utbilda mina usk kollegor i data journals nyheter.

Hejhopp