Kyleffekt

10 sekundmeter 0 grader ger en kyla på -16 grader. Kanske är det inte så konstigt att ansiktet fick lite blästring idag... Men var man bara på rätt sida så var det underbart. Sol sol och åter sol. Frukosten idag var fortfarande tillfredsställande , medans det i morgon blir Kajsa Warg stuket. Allt ska ätas upp!

Vi har karat matningen med hedern i behåll och mest druckit mjölk kan man tro när vi räknar alla litrarna. 27.5 liter på 6 dagar! Att vi inte tog med en ko :) tänk va lite vi hade burit då ;).
Nu är det lite halvt avslaget här, medans mer än hälften av gruppen är ute igen. Skidorna ska lämnas tillbaka i em och våra egna ska läggas in i boxen. Sen avslutar vi veckan med pizza. Och dom lär vi beställa nu på eftermiddan om vi ska hinna få dom innan midnatt!
Sen är det massa timmar i bil, 30 tvättmaskiner och djurhämtning som gäller.
På måndag börjar jag betala tillbaka för att jag vart ledig så länge. Så nu är det marsjobbarmånad som gäller.
Hos mig:
Soool
Blåsigt
-2
Tjolahopp

mammsen

Hej alla kära vänner,

ni tycks ha haft en alldeles underbar vecka,grattis

och Robin har fått glädja någon mer än sig själv med bananen,starkt av honom.

Här i hovsta har veckan varit lugn ja nästan iallafall,med en katt som Sissela kan det hända vadsom helst.Några ex,sönderslagen glasvas,ikulltippad plantering i glasfat allting höll men stackars Billy måste ha fått en chock å litet annat smått och gott.Kramar tll er alla mammsen