Nya året

vad är väl en bal på slottet?
Alldeles underbar
Spegel spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är
 
Tre födelsedagar har vi hunnit fira ordentligt, fast årte bara är tretton dagar gammalt. Mamma, svärmor och jag själv.
Imorgon är det svärfars tur att bli ordentligt firad, eller kanske väntar vi till fredag innan vi invaderar deras hem med buller och brak.
 
Med buller och brak dundrade dom in och firade mig. Skyllbergarna. Mina finaste småkompisar. Juvliga T och hennes O. Superlativen vill inte ta slut..
Hur får vi plats, 10 personer som ska fika i köket? Varav en barnstol som tar två platser...
Nix. Det fick bli picnic i år. På rumsgolvet bredde vi ut ett stooort överkast. Alla fick plats.Korvmackor på golvet, tårta på strumporna. Men ingen utspilld dricka, inga skador eller fadäser. Bara trevligt sälskap med mängder av ljus och ljusstakar. Barn överallt och så vi andra!
God tårta och fina presenter.
Jag unnar alla att få känna sig så omtyckta!
 
Nu påbörjas ännu en ny era i mitt liv, och jag hoppas att jag klarar den lka bra, eller mindre dåligt som alltid.
 
Mormor är kvar på sjukhuset.. Två veckor..... Nu börjar jag bli otålig., och börjar känna att hon kanske ska flyttas över till kirurgen, om det inte är så att konsulterna fungerar. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag saknar Lindesbergs lasarett. Korta beslutsvägar.
Dock får jag väl förutsätta att alla inblandade gör det dom ska, och att jag kan hålla mig i skinnet!
 
 
Idag ska jag äta sopplunch innan jobbet, så jag tvättar en massa innan jag ska iväg.Igår träffade jag Bästa T, och vi mumsade i oss killivipp och semka på Wasa under tre timmar. Precis som förr.. Nästan, ett par år äldre bara ;)