Förväntningar

Jag har möjligtvis för höga förväntningar på andra. Men jag förväntar mig vissa saker av människor i min närhet. 
Kanske är det mitt eget fel att  jag blir besviken?
Jag tror att människor jag umgås med tycker som jag, på ett ungefär har liknande värderingar, på ett ungefär. 
Äh jag kan inte riktigt sätta ord på det! Skit samma. 
Julhelgen är över och vi är inne i mellandagarna. 
Många är välförtjänt lediga men hela familjen L jobbar dessa två dagar. Inget konstigt med det. 

(null)

Fick en glimt av solen när den försökte tränga genom diset. 
Gick en annan väg idag. Har inte tagit den på länge, och såg till min förskräcke tre nya hus. Jag fu delade lite på vad det har stått på dom platserna, och kom fram till att det måste ha varit sommarstugor.  Fina aldeles nya hus som  snart är bebodda. 

Vågen stannade på 74.2 kg idag och det betyder upp. Julen sätter sina spår, men jag är inte ett dugg ledsen för det. Jag måste orka fortsätta också. 

Nu ska jag tillbringa nån timme tillsammans med mina LEGObitar. 


Helt klart

en julafton som inte var som vanligt. Det fattades en familjemedlem igår den 24. Men bordet som var dukat för tre innehöll det vi vill äta. Kalle såklart sen åkte sonen, och mannenimittliv och jag satt och kunde se på vad vi ville, vi kunde sitta var vi ville och göra vad vi ville.
Det resulterade i att jag gick upp med mina julklappar till LEGO verkstaden. Öppnar den första kartongen för att inse att det är inga numrerade påsar i den. 
Haha
Det kommer ta betydligt mycke längre tid att bygga ihop
(null)

(null)

Men nu har jag börjat. En bra bok och inte minst ett fint fotografi var det i mina paket, och jag kan inte vara annat än nöjd. 
Jag hoppas så att de julklappar vi har gett bort passade i smaken. 

Idag väntar NB på oss, och vi åker via blomsteraffären och hämtar upp sonen. Där vankas det förmodligen god mat, så det gäller att ta löst sittande kläder!

Vad gäller points räknandet, så ligger det lite på is några dagar, men gör sig påmint ändå.. Magen är inte van vid all fet och söt mat, så den lever sitt eget liv och påminner mig om VAD som inte ska förtäras så mycket av 😂