Ja det är våren

som kommit i min del av landet med enorma kliv.. Nu när det har regnat så kommer det bara att säga PANG, så är alla allergiker som värst drabbade.

Här hos mig är det lungt och skönt. Jag har varit och fått FEM kassar med kläder till dottern, som hon ska titta på i kväll. Hon får själv lägga i högar. Vill ha. Vill inte ha. Vill ha i stugan. Det är det som är så bra när man får en massa ärvda kläder. Hon kan rata det hon inte tycker om.
Resten skickar jag med svärfar, som ger det till nån som skickar till barnhem tror jag. Jag litar på att han vet vad han gör. Jag tycker att det känns bättre att ge till barnhem direkt.

Min mamma 55 år har öppnat en affär.... eller ska man säga butik? Var ligger skillnaden?
Ja, ialla fall så säljer hon sin tjänst att duka till både privatpersoner och företag.
I lördags hade hon sitt första uppdrag.
Ett bröllop för 100 personer..

Mörk blå dukar, med vit spets på, vackra dekorationer kan jag tänka mig!
Jag tror att hon tyckte att det gick bra, så nu hoppas vi att det ramlar på fler uppdrag.
Denn lilla affären...butiken... säljer också grejerna att använda till dukning. Dessutom får man massor med trevliga ideer..
Kan vara bra för en sån som jag som inte lägger två strån i kors för att få det vackert. Det skla vara funktionellt!!!!

Valborg närmar sig med stormsteg, och jag tror att vi kommer att vara i stugan. Brasan där är enorm, så jag hoppas att det regnar ett tag till så vi kan tända den. Smällare ska vi ha också. Och raketer.
Kompisarna hade jag tänkt att bjuda på nåt gott. Men jag har ännu inte kommit på vad...

Jag vet inte om jag har sagt det förut. MEN jag undrar varför det inte finns en affär som ENBART och då menar jag enbart har städ grejer. Då menar jag moppar, hinkar skaft osv. För nu när jag ska slopa garnmoppen (ja jag skulle ha gjor det för länge sedan...) så är det fullt med olika märken givetvis. Det värsta är ju att inte a passar med b....
Jag tror att jag skulle behöva lite hjälp.
Men nu
var det inte bättre än att dom i min "lilla" närbutik :) hade erbjudande. OK. Hink, stativ "mopp" eller vad det heter att blöttorka med samt urvridare.
Haha tänkte jag och sonen och tittade så¨att det var rätt.
Men jag skulle vilja ha sånna "papper" att sätta under och bara ta damm med. Jag hittar en låda kollar mått ock så stoppar även en sån i vagnen. Tror ni att det passade?
Nähä så bra var det inte!
Papprena var för korta.... och då skulle jag ha velat att det fanns ett ställe där man sa till vad och vilken sorts golv man ska ha moppen/ pappret eller whatever och den som jobbar där tar fram grejerna OCH vet att det passar i hop....

Hej och hå nu ska jag till boutiqen och kolla efter nya papper...

Hej svejs
envanliganna.