Vintern rasat ut?

Sköna maj välkommen?
När Lillan kom till jorden?
Blåsippan ute i backarna står?
 
Vem fan har retat vädergudrun så hon blåser isvindar just denna dag när VÅREN ska sjungas in?
HALLÅÅÅÅÅ
min täckjacka är inslängd i garderoben..
Just så, inslängd..
 
Jag är för att inte försköna mig själv både slarvig och lat, 
så när andra putsar sina skor och ställer udan dom i fina lådor i garderoben, och tvättar å viker sina vinterjackor så skänger jag inskorna i en kartong huller om buller och tar jackorna från hallen å hänger dom i densamma.. Untan tvätt. Äckliga jag..
Eller??
Säger andra att dom putsar å fejar, och blir lika förvånade som jag när vintern kommer tillbaka å skorna inte har fixat sig själva i kartongen under sommaren, eller glad att hitta pengar från förra säsongen i jackfickan??
 
Stora största katten vi har högg mig i fingret i går när han skulle få maskgodis.. Rackare. SÅ nu sitter jag ed ett STOOORT finger som inte är så fint, och väntar på att få domen..
Men Lillåns Vårdcentral. Jag kan INTE gnälla! Det gör alla andra, men här ringer jag halv nio, blir uppringd halv tio och får komma två. Toppen.
Amputerar man direkt på VC??
Så klart inte... 
Men jag som jobbar med det jag gör blir om inte handfallen, men förvnad när jag märker  att huset inte innehåller plåster alsolsprit eller kompresser...
Hahaha Dåligt anna, dåligt..
 
Ikväll bär det av till vännerna i Astad. Valborg ska "firas" in, barnen ska grattas och jag hoppas på en hel del skratt också. Kanske ett par tårar? vem vet..
Regnstäl, presenter och diverse annat är bilen laddat med plus ALLA i familjen!
Bra ensån sak :)
 
tjopp tjohej