Men Anna

Bacillen och bakterier är sällsynta besökare i vårt hem. Ganska få är de gånger familjen drabbats av förkylningar eller andra tillstånd som kräver frånvaro från skola och jobb. 
Jag brukar säga att jag aldrig blir sjuk, att det inte biter på mig. Därför är jag inte och har heller aldrig varit rädd för att besöka människor som är förkylda, eller krama en förkyld person. 
Så när näsan blir tätt och ögonen rinner kommer det som en kapital överraskning... Jag vet liksom nästan inte hur man ska bete sig.. Näsdukar och nässpray rotade jag dock fram ur skåpet. Men jag skulle kunna tänka mig att datumet på till och med näsdukarna var utgånget.
Jag hade sett fram mot idag. Jag skulle få krama min yngsta kompis och hans föräldrar. Men det får bli en annan dag. Jag lämnade en kasse på stället dit dom skulle, så grejerna kom med dom i alla fall. 

Min jobbarkompis M har koll på allt. Så när jag snörvlande i morse sa att jag skulle äta apelsiner sa hon att jag inte skulle smådutta med cvitaminerna utan ta i ordentligt. Lydig som jag är inhandlade jag dessa vitaminer i tablettform på Apoteket. Ska nu förse mig med 3G X3..
Får se om magen håller... det lär bli surt där inne...

När mannen är borta dansar råttorna, ja du vet. Chefsutbildning är han på nu i två dagar..
Jag är så oändligt stolt över det mannenimittliv åstadkommer bara genom att vara sig själv, och göra det han är bäst på! 
Nu väntar ett jobb som driftchef runt hörnet och jag kan inte låta bli att vara så lycklig för hans skull!
Mycket elakt säger jag nog om honom emellan åt, men kanske är det jag som är elak?

Efter helgen i Göteborg kom månaden med stort M i räkningsväg på Åsbacken. Jag tror alla försäkringar kom samtidigt och skulle betalas. Nu klarar vi det, det går ingen nöd på oss alls, men jag kan tycka att det skulle kunna vara ett lite jämnare flöde på fönsterkuverten. 

I morgon bär det av till huvudstaden för en heldag med Vård- och omsorgscollege. Spännande!

Till helgen blir det teater glögg och ljusstöpning