Vilken tur

att jag tog mig i kagen och gick ut i morse när solen sken som mest! Nu regnar det och är blåsigt.

Tripen till Sthlm gick bra. Vi har haft det trevligt, ätit gott, druckit gott och sist men inte minst fått årets dos av kultur.... Efter att ha vandrat runt på Nordiska museet en halv dag, och på Naturhistoriska nästan en hel dag, så får det inte plats mer kultur. Om man bladar det med en massa promenad, och lite shopping så kan man förstå att vi var trötta när vi kom hem.

Idag är det "bus eller godis"dagen med stort D. Jag kan inte säga att jag är possitivt inställd till detta, men dottern och hennes kompis hade stenkoll på att det var idag det skulle ske. Vi rotade fram sonens gamla spök kostym och sen tågade dom ut. Fast dom hade fått godis här hängde det toapapper i trädet....
Ganska oskyldigt :)

Nu ska jag motionera ännu mer. Ska på step up.

Hejsvejs.
envanliganna

Flera

minus grader var det i morse när barnen cyklade i väg. Snart kommer första snön, och då blir det till att promenera till skolan istället.
Som vanligt har det både för och nackdelar. På minus sidan är det att det tar längre tid att ta sig till skolan, alltså måste dom upp inte mycket, men lite tidigare. Plus är just det att det tar längre tid, så dom är ute lite längre....

Jag var på skoutförsäljning i går. Fyndade 5 par skor för 580 kr. Varav ett par var Sköna Marie, som kostede 250....
Jag köpte nya jobbar skor, och ett par likadana till dottern att ha till sommaren. Medn icke! Dom var för små. Hon kunde ha mina!!!

Nyss när båda stod framför spegeln, konstaterade dom, barnen att dottern är längre än sonen!
Det skiljer bara 17 månader på dom men nog ska det älsta vara störst? Iaf nu när dom är mindre. Kanhända han drar på i tonåren.

På söndag far vi till huvudstaden för att bo på hotell, och gå på museum. Jag tror att alla ser fram emot det lika mycket. Jag har höga förväntnigar på Nordiska museet. Jag hoppas att det vackra höst vädret kan föla oss även till Huvudstaden, och att det blir lite tid kvar, så vi kan gå på Hötorget, och i hötorgshallen.

Hos mig:
-2
vindstilla
solen på väg upp
barnen borta
tvättmaskinen på
kaffet nybryggt!


Hej hopp
envanliganna

Nu har

vi varit tillsammans med sonen på utvecklingssamtal. Jag kan inte påstå att jag blir så mycket klokare, och att läraren har så mycket att säga. Eller kanske är det så att jag inte vet vad jag ska fråga...
Jag ska maila henne om en egen kvart, för vissa saker kan man inte ta när barnet är med.

Festen för idrottsföreningen gick bra. Jag hade jätte trevligt, med mycket folk ock god mat. Sent blev det med...
Man är ju inte 20 längre, sa mannen i mitt liv när vi skulle upp i går morse...

Hej hopp.
Envanliganna