22 grader kallt

och sol utanför mitt fönster!
Jag måste inte gå ut tror jag, men jag satte i motorvärmaren i bilen, för troligtvis åker vi till simhallen och badar av oss lite. Jag hoppas att T är ledig så hon och barnen kan följa med.

Igår var det också kallt. Dottern och hennes kompis tillbringade den mesta tiden inne, men ett par vändor vågade dom sig ut, och fick varm cholkad när dom kom tillbaka in.

I morgon är det nyårsafton, och jag ska tillsammans med mannen i mitt liv fixa lite mat till oss och mammas familj som kommer hit i morgon. Ska nog fixa en tårta också eftersom mamma fyller den 1/1.

Hos mig:
22 grader kallt
sovande son
kaffe? jajjamen


hejhopp
envanliganna

Kärlek, solsken och sång

pling plong :)

Jag är en vinter människa lika mycket som sommar människa. När snön vräker ner är jag på strålande humör! Dessutom har solen tittat fram idag!
Sonen och jag har skottat snö på tomten, medans dottern är på köpcentrat med sin kompis V på mellandags rean. Hon fick presentkort i julklapp så jag antar att det är detta som ska handlas slut på.....

Hon var ju på elektronikaffären och inhandlade den högt efterlängtade datorn här om dagen, och jag kan lova att hon har växt med den!


                                       Vinter hos oss!!!!
Hos mig:

-3 grader
sonen hemma
katterna ute
tvättmaskinen går
kaffe
ska till Nberg i eftermiddag/kväll

hejhopp
envanliganna

Julefrid

i ordets rätta bemärkelse.
Färdig jobbat är det. Färdig julat är det med.
Alla är glada och nöjda över sina klappar och börjar prova på dom.
Mannen i mitt liv och dottern ska ut på mellandagsrean och kolla dator. Jag tror också att det blir en tur till salong lilebror, han ska klippa mannen i mitt liv.
Sonen ska ha simpsons maraton tillsammans med kompisen R, och jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på Kanhända ska jag bara ta det lungt och läsa en bra bok! Kanske ska jag titta lite på tv. Jag har missat alla filmerna som har varit den här julen. Inte ens kalle anka har jag sett.....

På söndag kommer pappa och hans tantvän och tar dom två sista klapparna under granen. Jag hoppas kunna bjuda dom på massa gott fika, och jag hoppas innerligt attvädret blir bättre för nu är det snöstorm. Lika dant väder som det var när dottern föddes :)

Eftersom sonen står och häckar över mig och vill ha sin dator så säger vi tack för idag...


kram kanhända  envanliganna