Helt färdig

och med hjärtklappning värre än när jag gick in kkom jag levande ut från anställningsintervjun. Redan när jag kommer ut börjar jag fundera på vad jag kunde ha sagt annorlunda, vad kunde jag ha hoppat över? vad jag kunde ha utvecklat mer...
Mina svar vändes från alla möjliga håll och jag svarade ärligt och efter bästa förmåga. Mer kan man inte göra. Nu väntar en vecka eller så av väntan på beslutet. Jag har redan bestämt mig för att jobbet går till någon annan av de fyra som ocså var på intervju....
Som sagt. Helt trött!!

Hösten fortsätter här i huset och utanför precis som hos alla andra. I dag var det frost, och dottern knorrade lite om att cykla. Det var ju kallt! Men gå då svarade jag, varpå blicken jag fick tillbaka sa allt!!!
Solen skiner och himlen är nästan klarblå. Det kommer även i dag bli en fin dag.
Sonen har arbetslagsdag i dag, och på förmiddagen skulle dom ut i skogen. Matsäcken bestod ab några bullar och saft.
Jag kommer i håg när dom var små. Då var det macka, kaka och oboy som gällde i matsäcksväskan. Helst en liten burk med en överraskning i också..... Det var länge sedan nu!

Sonen har flyttat in datorn till sig. Han röjde först, och jag kan säga att det blev tomt. Nu kommer han ut med jämna mellanrum och konstaterar att det blir lite ensamt där inne, vilket inte gör mig nåt. Avbrott är bra!

Hos mig:
Ska dricka första kaffe koppen
Tvättmaskinen går
hängde en maskin
ska läsa ut en bra bok
Åka till stan och köpa present och hamstermat
åka till jobbet och avsluta planeringen inför morgondagen

hejhej
envanliganna

Blondin, javisst!

När jag var liten hade mitt hår den omissigenkänliga färgen lin gul. Eller vitt eller blondt eller vad du vill. Jag var ljus.
När vi fick vårt första barn blev håret lite mörkare, och efter dottern så behöver jag inte längre säga att jag är blond. Nu mer kan jag ingå i facket råttfärgade. Tyvärr.
Musgrå, utan lyster....
MEN blondin hjärnan är kvar. Detta märktes i söndags på första volleybollen. Jag var mer än måttligt förvirrad, och kunde inte komma i håg var eller när jag skulle vara vart! Frustererande för mina kompisar OCH för mig.
Jag har inte någon koll på när jag ska jobba, helg eller inte. Kommer heller inte i hå vad det är för dag.. Kan det vara min blondinhjärna som har aktiverats i gen, eller kan det vara lite mycket på jobbet eller är det helt enkelt mitt habeliteringstillstånd???????

Kanske ska det vara så här? Ahh jag vet inte riktigt........

♥♥♥Grattis till mannen i mitt liv som fyller år i dag.♥♥♥

Grattis till T också, som är född samma dag samma år!


hos mig
Ska steka svamp till svampmacka
regn i luften
kaffe

hejhej envanliganna

Föräldarmöte

På båda skolorna samma dag. Höjden av otur... Tur att vi är två och bara har två barn..
Mycket info. Nu har ni inga barn, utan nu är dom ungdommar!
Info från fältassistenten, ocm alkohol, drogor, och vikten av att vara närvarande som förälder. Att hemma ge barnen förlåt ungdommarna en grund att stå på, bestående av värderingar och normer. Kommer detta som en ny het för någon?
Basic uppförande, hälsa tacka ta av mössan inget tuggummi på lektionen. Mobiltelefonerna avstängda.
Däremot kan just det sista vara problem när lärarna agerar olika. Vissa tillåter både tuggummi och mobil!

Lärare som verkar engagerade. Tack och lov.

I dotters klass var det också mycket upprepning. Där var mannen i mitt liv och lyssnade...

Köpte inga skor i går. Ska fixa det i dag!

hejhej
envanliganna