Anhörigcentrum

Vilken befrielse! Jag har fått nya vänner.
Från början var vi några mammor och pappor som satt tillsammasn för att dela varandras erfarenheter vad gäller våra barn.
Den gemensamma nämnaren är att våra barn har någon form av psykisk ohälsa. Endel mer, andra mindre. Alla har/hade vi kommit olika långt i våra processer vad gäller sorg, förnekelse och acceptans.
Kanske är det just denna grej som är meningen. Att sätta samman människor med olika problem och erfarenheter. Låta oss lära av varandera. Låta oss dela varandras misstag och frustration?
Hur som helst har vi kväll delat våra livs sommar bravader.
En och en halv timma visade sig vara på tok för lite tid, och två 1/2 timma senare var vi tvugna å låsa och bege oss hemåt.
Återigen fulla av hopp inför den närmsta framtiden.
 
Jag fortsatte morgonen där jag avslutade i går kväll, och blev så glad när jag fick svar på några av dom mailen jag skickade ut igår.
Annars har dagen inte gett mig så mycket att berätta om..
 
Men gårdagen hade destå mer. P och jag sammanstrålade på stan för att avnjuta en bit rå fisk. Prata en hel massa skräp får mig också att må toppen!

Klinikdag

Klinikdagar är bra dagar. Vi får tillfälle att lyssna på intresanta föreläsningar om händelser och forskning som pågår på kliniken. Vi får också tillfälle att prata med våra arbetskamrater på operation vårdavdelning och administration.
I år var det för min egen del extra roligt eftersom jag kom direkt från semestern och ska börja jobba i ett annat hus i morgon. Så återseendet av hälften av mina kollegor var kärt, och redan nu känner jag att jag saknar dom.
 
I morgon smäller det!

Mammasola

För några veckor sedan gjorde Agnes mig uppmärksam på ett ord jag aldrig hört. 

Att Mammasola
Det betyder att man sitter fullt påklädd med näsan upp mot solen. 
Som mammor gör
Alltid lär jag mig nåt nytt. 

Igår hände det som jag i flera år har dragit på. Jag röjde ur lekstugan. Ut med alla saker, slänga det som är trasigt, flytta det som inte hör dit. 
In med vattenslangen å spola bort all spindelväv och gamla löv. 
Sedan dottern växte ut lekstugan för så där 10-11 år sedan har den bara haft sporadiska besök, och behovet av förvaring hade gjort den belamrad och otrevlig. 
Men nu när jag i lördags såg W trivas så i en annan lekstuga så tänket jag att han kan ta över den här 
Så nu är den ren å välkomnande med rena gardiner och nytvättad matta!
Bara servisen fattas, men det är snabbt fixat.