Sista maj

Det betyder att sommaren börjar i morgon. Solen har lyst idag och i går, men jag vet inte hur det kommer bli framöver. Jag kan ju ändå inte påverka vädret, så varför fundrea?
 
Bilen åkte till Sannahed och Indianerna-Lejonen. Vi fick se ganska bra speedway. Dessutom fick vi se en otäck krasch, som slutade med lårbensbrott och ambulans. Stackars lejonförare som blev omkullåkt av sin "lagkamrat"..
 
Men sol matsäck oc trevligt sällskap förgyllde denna tisdag :)
 
Så nu på vårens sista dag sitter jag på altanen och dricker det sista av kaffet som vart kvar och känner sommaren göra inträde i mitt sinne.

Födelsedag

Hurra för I som fyller år idag
Tack för förträffligt goda burgare på burgarens dag.
Precis som vanligt avhandllades mer och eller mindre trevliga smatal blandat med skratt så tårarna rinner. 
TACK för att NI är NI och inga andra.
Lika vansinnig som jag kan bli över min mammas uttalanden och kommentarer, lika stolt är jag över modet att säga sanningen!
Go mamma GO! Du klarar det här med!
 
Tack för att ni tog min tunga bomb med fattning. Det kommer göra våran vardag lättare :)
 
Att jag och dottern dessutom har hälsat på hos gammelmoster S i hennes nya lägenhet var något som förgyllde dagen ytterligare.
 
Å i morgon är det mors dag, så vi tar bilen till NB för att äta tillsammans med svärföräldrarna

Du å jag


Du å jag mormor
Tänk att två månader kan passera så fort med så mycket tomhet..
Två månader och tre dagar utan dig. Utan min finaste bästa mormor
Minneslundens lilla vattenfall porlar bakom mig när jag skår mig ner på stenen vid sidan om. Ser du mig? Känner du att jag sitter här? Jag hoppas det! Jag vet att du visste att jag älskade dig, vi sa det till varandra så många gånger de sista månaderna så det nästan vart tjatigt. Men nu är jag så glad över det! 


Nåt helt annat att vara glad över är att jag gör det jag tänker. Tack bästa Irene för att du visade vägen för hur mina tankar ska användas på bästa sätt. 
Igår cyklade jag till å från jobbet. Och dom som känner mig väl, förstår att nånting har hänt med fru Anna envanliganna Lindkvist. Leende trampade jag in vid cykelstället på USÖ och var omåttligt stolt över mig själv. 
Vad jag är mindre stolt över är att jag nästan får afasi och stamningsproblematik när jag ska prata med tjejen på bilfirman som ska serva min bil..
Ifrågasättandet ger mig tunghäfta, men hallå där, det är ju min bil och JAG vet att nåt inte funkar.. 
Men nu ska den snart vara klar, och jag ska åka hem å packa picknick korgen. Vi ska gå till lekparken. Mina bästisar och jag ❤️