När

alla mina semesterddagar var slut, kom solen.. Jaha. Bara att glädjas för de andras skull...

Igår var vi i Lerbäck på teater. Vi såg deras uppsättning av Narnia. Väldigt bra! Trots den lilla regnskuren.
När vi kom hem förstod jag att vi kunde skratta oss lyckliga. Här hade det regnat mer eller mindre hela eftermiddagen, och det hade varit strömlöst etttag. I morse såg jag i tidningen att det hade gått fram en tromb bara en mil från mig.. Huga. Tur att jag inte var där.

Sonen som vi har har varit harig med vatten minst sagt. Ett år tvingade jag honom mer eller mindre att bada i sjön.. Förra året när vi badade gick det bättre. Och i år glöter han som en fisk. Jag trodde aldrig att han skulle slänga sig i från bryggan!
Dottern har alltid varit lite mer försekommen, så när det gäller henne har jag aldrig varit orolig..
Jag och min familj har under den gångna helgen mer eller mindre bott på bryggan, och nu jobbar jag bara måndag tisdag, sen är jag ledig, och jag tror att vi åker tillbaka på onsdag kväll. Det får dock barnen bestämma, för jag tror att dom tyckte det var skönt att komma hem!

På onsdag ska jag ta med mig Mannen i mitt liv´s kusin på ekiperings runda. Det gjorde vi förra året. Alla var nöjda.

Veckan som kommer:
Måndag kväll
tisdag dag
onsdag ledig, stan
torsdag ledig caffé
fredag ledig
lördag kväll
söndag dag

Kan tyckas vara en ganska snäll vecka!
hejhopp
envanliganna

Att sitta

ensam med sin kaffe mugg och bara höra lite fåglar... Det är vad jag har gjort varje morgon på semestern. Så nu när det är sista dagen sitte jag extra stilla, med extra mycket kaffe.

I kväll är det också dags för det Läsn berömda Cafeet i Närkeserg. Förra torsadgen var det så mycket folk att tårtan tog slut på 20 minuter. Se bilder från Allehanda http://www.na.se/artikel.asp?intID=1359317&wpa=

Båda barnen ser detta som ett jobb som inte får missas, och jag är glad att dom får lite social träning i reell miljö. Eller IRL som det heter på data språk.
Dom gör ett bra jobb, och kanske känner dom att det inte är ett påhittat jobb dom ska göra, utan att nån annan måste göra det om dom inte är där..

Jag ska träffa B på förmiddagen och få lite papper, sen ska jag ta bilen tillbaka till stugan och sola mig, samt försöka få i barnen i vattnet...

Ha en underbar dag
envanliganna

När

chefen ringde mig i måndags morse, och frågade om jag kunde börja jobba först på fredag kväll ist för onsdag blev jag hur glad som helst! Visserligen blir det lördag morgon också, men familjen och jag har slitit tillräckligt på varandra dom här veckorna. Så jag antog erbjudandet!
Så denna dag har jag tillbringat i min ensamhet på bryggan, för barnen är med svåger till Stockholm och Gröna Lund.

Förra veckan var vi till Söderköping och åt glass. Summa 428 kr.........Detta är min skapelse. De andras var också fina..... En fröjd för ögat och gommen.
P var sugen på att anta en utmaning.. " Ät upp glassen på en timma, och vi bjuder på den"
Haa, pice of cake.... Kruxet var bara att glassen kostade 320 kr, och rekommenderades att delas på två, minst!
Nog för att han är stor i maten, men även han såg sin begränsning....

Efter att ha ätit en massa glass, var det dax att ta de alla trapporna upp på berget som ligger på andra sidan kanalen. Döttrarna och sönerna klev lätt uppför... Vi mammor konstaterade att om man inte orkar gå upp, då blir det ingen glass nästa år.. Så det vara bara att kliva på.
Men visst 17 är kondition en färskvara..

Eftersom min och mannen i mitt liv´s semesterar är slut så hoppas jag för alla andras skull att det vackra vädret håller i sig ett bra tag till!

Javisst! Höll på att glömma! Indianerna vann i går igen!!!!!!!!!
Utklassning 60-36

Hejhopp
envanliganna