Enkelt

Jag är bra på att ta vara på små stunder och enkelt är bäst. Att efter en bra men slitig dag och garderobsköp på IKEA brygga kaffe, hälla i fina muggen ta boken och sätta sig på gräset. I sista solen innan en försvinner bakom björkarna. Det är skönt.
Det måste inte vara svårare än så. Eller?
Jag måste ingenting.
Jag vill inte vänta.
Så är det bara

Eftersatt

När solen skiner och värmen är massiv blir innesakerna eftersatta. Så är det bara, inget konstigt.
Dock tycker jag det är lite svårt å hoppa över högen med skor i hallen, få skrapa av fötterna innan jag hoppar upp i sängen, och inte minst leta rena kläder i en av dom enorma IKEApåsarna med ren tvätt som står överallt i sovrummet.
Återigen blir jag förvånad över hur lite kläder vi egentligen använder av alla dom vi har. Det som är mest frekvent, och som går från ren påse med tvätt till användning till tvättmaskinen är underkläder. Som bekant är dom inte så stora, och det tar ett tag innan maskinen blir full av dessa persedlar.
Å DÅ är det ju tur att vi inte måste tvätta allt var för sig i det här huset, utan kan blanda.
Allt blir rent på 40 grader. Jag vet att många sorterar underkläder strumpor och T-shirts, och kör det i 60, men det gör jag bara ibland...
Förresten har mannenimittliv satt upp lite väggkonst i våran halvt omgjorda tvättstuga så nu kan jag stå å bara le. Att vi dessutom slipper rensa avloppet efter en genial uppfinning gör inte saken sämre.

Idag fyller O år. Vi gav honom en tårta igår, det var det han önskade sig. Sen blev det långfilm i kvällsvärmen med getingarna som sällskap. Oj va mycket getingar!

Idag väntar 4e våningen på att jag ska stämpla in, och jag är nöjd över två soliga lediga bra dagar. Mannenimittliv börjar jobba på måndag, och dottern jobbar två veckor till. Jag kan inte annat än att vara nöjd!

Fynd och fisk

Tillsammans med A har jag avhandlat diverse tråkiga händelser. MEN dessa blir lättare att bära om man delar dom. Vis av erfarenhet.
Innan det föll jag för frestelsen.
70% 
REA
HALVA PRISET
Fast jag är nöjd över alla mina fynd :)
 
Började jobba efter 4 veckors ledigt i tisdags. Lite soft början med ambulering, och förrådstur. Kan tänka mig att lördagen har annat att bjuda på..
Kan bara konstatera att jag har saknat jobbet, knäpp? Ja kanske
 
Jag fortsätter lata mig och är stolt över att jag gör det så bra. Böckerna avverkas i ett rasande tempo, och sonen och jag ser fram mot den åttånde delen av Harry Potter