Vad är det som händer?

Tönt?
Tant?

Mamma hade inhandlat ett par nya gåstavar. Jättefina och svindyra.
Varför ska jag vara sämre?
Skrattande tillsammans med mannenimittliv försöker vi förstå hur i hela friden grejerna man ska ha händerna i funkar. Men HUR SVÅRT KAN DET VA?..
Skitsvårt visar det sig. Jag tror inte vi fick till det, men jag antar att jag kan använda dom lika fullt.
Dottern tittade skeptiskt på mig när jag berättade om dagens inköp.
Typ för tanter över 65
Jag försökte försvara mig, men gav upp.. Det får bli som det blir, det får se ut som det gör. Bara det funkar. Egentligen är det dags för stavarna den sista delen av 4 men jag tänkte att jag kunde få till snitsen?

Idag begav jag mig till badhuset. Tredje gången sedan i söndags, så nu är simdelen färdig.
Jag förundras över alla äldre människor som simmare så lugnt å fint. Det ser så lätt ut.
Alla andra saker har skolan präntat in i huvet på en hur man ska göra, men simma... Det är aldrig någon som berättat om teknik eller andning. Så likt en valross har jag plaskat mig igenom 3000 meter, och klorlukten sitter fast i håret känner jag nu, trots dusch och hårtvätt...
Jag vill inte veta hur Sara Sjöström luktar...

Idag fick det bli köpemat. Sushi till oss och wok till dottern.
Bara för att det är onsdag.

Gårdagen bjöd på intressanta miniföreläsningar som jag tyckte var strålande intressanta. En av thoraxkirurgerna berättade om olika operationsmetoder dör klaff och eller aortaruptur. Tack
Sedan var J F Ludvigsson och inspirerade oss på olika sätt. Många skratt!
Till nästa år hoppas jag att Annaika R Malmberg står för föreläsningen

Fördelar VS nackdelar

Att jobba kväll passar mitt levnadsmönster. Sova lite längre på morgonen för att kliva upp och fixa det som ska OCH ha flera timmar ute/inne/med bok/utan bok ja i stort sett vad som helst innan det är dags att jobba. När barnen var små var detta också det bästa sättet för oss att få till vabdagar och lediga studiedagar. Lenne jobbade och kom hem vid tre halv fyra så jag kunde vara på jobbet runt fyra :)
Dock blir det inte mycket till samvaro med de andra som bor här om jag gör som denna vecka. Jobbar bara kväll, men vi ses ju så ofta ändå, så det kan väl inte spela så stor roll. Eller?
 
Idag skiner solen med full kraft och vetskapen om att jag kan slå mig ner efter att ha fixat 2 skottkärror fallfrukt är trevlig.
 
 

Tillfällighet

Nytt, nya saker. Varför? Varför är behovet av att förnya så starkt?
Är det en överlevnadsstrategi? Ha, för vem.. Mig? Nä, eller kanske
Shoppa dig lycklig
Ät dig smal
Gå,dig smart
Men Anna, för fan du är smartare än så. Eller?

En ny plats i våran trädgård, den övergivna bersån som inte finns längre har fått tillökning av en rododendron en Cornell och en rosenkvitten/rosenskära/rosenspirrea äh jag vet inte, nån buske med blad som blir 2 meter hög. Det kommer att bli fint. Det sorliga med mig är bara att jag har svårt att minnas vad vi satte var, jag blir lika förvånad varje åt nåt kommer upp i trädgården, och lika ilsken på mannenimittliv när han på hösten säger att vi redan har köpt en sån och satt ner. Suck
Helt enkelt hopplös, japp så är det..

Jag vill gärna tro att allt vänder idag. Varje gång vi håller sams mer än ett par dagar, och ingen av oss har pms, eftermensångest, ilska som måste ut eller vanlig skit ångest/nedstämdhet.
Jag vill gärna tro att allt är bra, bara för att vi kan föra en konversation på ett bra sätt.
Jag vill så gärna tro att allt är mindre svart och kommer så att förbli..

Nästa torsdag sätter tabatan igång. Nu måste jag få till att inte jobba dom dagarna precis i början. Jag måste få några tillfällen så,det sitter.
Tack J för att du vill gå, så jag också går

Indianförlust i första slutspelsmatchen... Piggarna vann med 48- nånting
Inte bra, men jag tror tyvärr inte indianerna är bättre än så