Ibland finns det bara inget särskilt att skriva om

Efter flera veckorav tystnad har jag hittat lite inspiration. Kanske skriver jag bra i vissa sinnestillstånd?? Nej, så kan det inte vara.. Men jagkommer på mig själv ibland.
Hösten har tågat in hos oss, med löv och brinnande ljus. Med varma kläder och förkylnningar..
Skulle nästan kunna tro att det är dagis bacillen som haar hoppat in. Isåfall kom den med tidningen.
Sonen är på Ahlsell och PYAO'ar, och det är sista dagen i morgon. Han har trivt bra, och fått  tagit sig med tidiga bussen i två veckor. Nyttigt.
Dottern kämpar på med alla sina läxor o prov, jag tror att jag måste kasta in en morot snart, annars slutar det med katastrof!
Mannenimitt liv har fyllt 40, och vi hade en underbart trevlig iddag på Hults säteri tillsammans med familjen. Mycket god mat! Mannen fick mycket presenter också. Mycket som rann... Och kvällen avslutadesmed lite dricka här hemma, tillsammans med pappa som sov kvar. Dagen d uppvaktades mannen med tårta o långfrukost, för att sedan bege sig till T som oxå fyllde 40 samma dag.
Där var det fest vill ja lova, och vi var hemma kvart i tre :)
I morgon ska hon och jag utföra hennes present från våran familj, och det ska bli så roligt.
Vi har pratat om att göra ånting bara hon o jag så länge, men aldrig blir det av!
Men nu.
Tåg.med tillhörande matsäck :)
Cirkus, hotell , hotellfrukost o shopping.
Idag pratade jag med en vän som de nog var flera år sedan jag pratade med. Nu är det inte sämre än att vi ska ses och äta nåt. Måste bara vänta tills nästa vecka. Kul. Alltid lika kul att träffa gamla kompisar.
nattinatti:)

Det här med kontroll

Att det ska vara så himla svårt. Jaganser mig inte vara så mycket freak på detta med kontroll. Kanske beror det på vad det gäller?
På jobbet måste jag ha kontroll på det jag gör och ska göra. Om jag då har någon som har mindre kontroll än jag ( som jag tycker)Hur reagerar jag då....
Jag tycker själv att det går ra, men jag tror andra, eller jag vet att det finns andra i min omgivning som tycker annorlunda. Jag säger inte tt det är fel, dock blir jag tacksam när dessa kansäga det till miginnan helvetet brakar lös, för jagTYCKER mig inte ha koll på allt..
Rörigt??
Barnen då. När dom varsmå var det vårat största ansvar att ha koll på dom.Ju större dom blir, ju mer kan man släppa. Visst??
Men nu när skolan uppamanar oss som föräldrar att hela tiden ta del av deras skoldagar på näter blir det lätt så att man hela tiden ligger stege före och påminner och puffar åt rätt håll. Exempelvis sonens elevkalender på näter som innehåller prov. Har dukoll på provet om två veckor? Visste du att n vecka 47 ska ha.....
Jag måste skärpa mig.
När mannenimittliv och jag gick i skolan fick vi hålla koll på sådanna saker själva. Det var ingen som kunde kontrollera, om det inte var så att det var lapp med hem. Och hur ofta lämnade man den när man blev större??
SÅ kontroll på gott och ont. Sonen ska ju få sina avgångsbetyg, och jag tycker mig skönja en liten förbättring vad gäller ansvaret. Hoppas nu bara att det är så!
Han väntar med spänning på sitt livs frsta lön på riktigt.. För för den ska detköpas biljett till DH. och för att få åka dit, behövs bra stuktur och prov/läx resultat. Annars finns det risk för att man får stanna hemma dom två första dagarna...
Här har stormvindarna som var blåstner dom allra flesta äpplena, så det är bara ettfåtal kvar. Jag var ute och plockade fllfrukt och la in till äppelkaka, och sen har vi lite vinterfrukt kvar å träden eftersom dom sitter
hårdare.
Ledig i dag, och ute på prommenad för första gången på jag vet inte när..
Tänkte dessutom bli bättre på aatt använda tunika/klänning till alla mina fina strumpbyxor :) till vardags!
Hos mig:
Ledig ska hämta dotterns glasögon.. det gick på tre dagar!
Kycklinggryta i kväll
Mannenimittlivtill SÖ
sonen på träning..
Mulnande lite blåsigt, 18 grader
hejhopp
envanliganna

Tada

när barnen idag ska bege sig till respektive bussar och skolor regnar det. Dottern tar cykeln till densamma, och blir milt sagt prickig. Men regnkläder..... Möjligtvis parply.
Sonen tittar också ut och konstaterar även han att det regnar. Jag förselår buss... När det inte går hem föreslår jag regnkläder.
Blicken som jag fick!!
Då är det bättre att åka moppe och komma fram blöt, och vara så hela dagen.
Helgen har gått. Lite sol lite närkesberg lite jobb lite tv lite av det mesta.
Även två 15 åringar som tillbringar hela dygnet och lite till vakna. Nu led jag inte så mycket av dom men visst hörs det.
Dottern var förra veckan och färgade håret. Efter två tvättar så är det knapptnån färg kvar, så vi ska tillbaka och visa upp det i dag. Så får vi se vad hon väljer att kompensera med.
Vi ska dessutom idag till optikern och prova ut glasögon,efter att ha fått reda på att det är brytningsfel och översynthet.
Jag behöver väl iinte säga att lyckan INTE var fullkomlig?
Mat den här veckan:
Chiliconcarne o ris
Soppa o pannkaka
fisk o pottis
kycklinggryta o ris
taccotårta :)
På söndagska vi till L ochfira Farmor som fyller 88 år. Hon har besök från USA, sin blott 87 åriga syster.. så det sk bli trevligt. Vi laddar kameran för massor med bilder på tanterna Dessutom ommer lillasyster 85 från Norrland..
Min vecka:
Må ledig
Ti kväll
On dag
to fr ledig
lö kväll
sö ledig
hejhopp
envanliganna