Tjoho

Jippi!!!
Envanliganna tillika envanligmamma har hittat mobilen! Sonens sedan en månad försvunna tingest är nu tillbaka i fickan där den hör hemma!!
Mycket riktigt så låg den i tältet när vi vecklade upp det. Där låg också 150 kr. Man skuall ju kunna tro att mammaanna fick hitte lön men inte då. Så jag funderade starkt på om jag ska dra det på månadspengen....

Trippen till Västkusten var toppen. Ännu mera toppen hade det varit om det inte hade blåst så in i bomben. Stugan låg fint på en klippa, och eftersom det var en ö så var det inte så långt till havet. Vi badade dock inte i havet eftersom det var isande kallt!

Mannen i mitt liv har släpat med sig sonen ut i skogen för att hitta en Cach.
Dom har börjat lite smått med geocaching. Man får kordinater och ska leta på nå på den platsesn som någon annan lagt dit. Det visade sig att bara 800 meter från vårt hus finns det en sådan. Så nu är dom på skattjakt. Jag hoppas dom hittar den.

Regnet kom runt lunch i dag, så jag han torka en maskin ute. Men restan blir det till att hänga här inne om det ska torka. Annars kan det vara tills i morgon då det enligt uppgift ska bli uppehåll...
I morgon far vi till Liseberg och roar oss hela dan!

Hos mig:
Tvätt nummer 4
ska grilla i kväll
uppehåll just nu...

hejhopp
envanliganna

Hemma

i huset efter vad som känns som en evighet. Ialla fall om man får tro barnen. Men vad ska ni göra hemma undrar vi föräldrar lite löst?
Ingenting blir svaren........
Kanske är det det som är semester för dom med?

Sonen är inte så bra på att leta. Plånboken är borta och mobilen.
Mobilen tror jag ligger i tältet som är hoppackat, men plånboken...
Så nu när vi kom hem så vände jag uppochner på hela rummet. Den måste ju finnas... Sonen gnällde över att han HADE letat överallt.
Jag river ur hela klädskåpet och simsalabim, så har mamma hittat den borttappade plånkan i en byxficka!
Glädjen var stor! Men mobilen går jag bet på....

Lynnigt humör hör tonåringar till sägs det, och vi tassar på tå emellanåt fast det bär mig emot. Men som mannen i mitt liv säger Välj dina strider..
Så i går när vi var ute och åt tillsammans med svåger svärföräldrar, C, B och N, var det bara att bita i hop om dom ilskna kommentarena som ville ut när jag hör dom otacksamma kommentarena från sonen!
När vi sen kom hem påtalade jag att minsann så behöver man inte se allting negativt från början. Börja med att se sakerna possitivt i stället, så ska du se att allt käns lättare!
Det blev iaf inget meningsutbyte den gången........

Hos mig:
Blåsigt vx moln
19 grader varmt
tvätt, tvätt, tvätt
Börjar packa om inför resan till vännerna på en Ö
Mannen i soffan
dottern på kalas
sonen vid datorn

hejhej
envanliganna

I sommarstugan

finns det inte dator eller massa tv kanaler eller musik.
Bara naturen runt knuten, och om man som jag kan göra emellanår låna svärfars daotr med ringupp modem..
Det tar tid. Men tid är allt jag har här i skogen...

Barnen har varit med A till Kålmården och mannen i mitt liv och jag strosade runt på Ikea, Bauhaus och en liten sväng på Marieberg, innan vi åkte tillbaka och kastade oss i sjön. Vi han bada en bra stund och fika oxå, innan solen bestämmde sig för att krypa in under molnen och stanna där. Hitintills så har det iallafall inte regnat!
Dottern var ganska besviken på att hon inte hunnit bada, men vi gick ner till sjön i gen och hon plumsade i för ett kvällsdopp. Ganska kallt hade det hunnit bli i vattnet, men håret blev tvättat och kroppen lika så.
Det blir nåt visst med håret när man kan tvätta det i sjövatten. Det blir mjukare på nåt sätt:)

Mannen och sonen stack i väg med båten och skulle fånga storfisken, men om det blir som sist så räcker fångsten till en katt.. Hoppas på bättre tur denna dag!

I morgon är det som bekant torsdag, och barnen ska jobba. Innan det så har vi inga planser, förutom att jag har en bok som väntar på att få börjas i. Den andra läse jag ut på bryggan. Jag kommer sakta men säkert nedåt i kassen som jag har fått låna.
Att låna böcker är ett bra sätt att läsa sånt man inte brukar läsa. Nya författare.

Hos mig:
17 grader varmt
lite lätt blåst
ska gå tillbaka till stugan där dottern väntar
Kaffedags!

hejhopp
envanliganna