När

jag sitter och bäddrar till baka i mitt eget arkiv, inser jag att jag upprepar mig:
Inte så att samma ord förekommer massor med gånger, utan händelser. Min bästa kompis T har ett hur bra minne som helst! Hon glömmer inget. Och då menar jag INGET! Helt otroligt.
Det är föresten dom som vi åker till Sälen med även i år. Samma stuga som förra året. Det känns bra. Att veta precis vart man ska ta vägen och hur det ser ut.

Dottern kom hem i dag och var aldeles slut.  (Ändå orkade hon gå på F´s kalas) Hon blir det ibland, och då är det bara sova som gäller. Kanske ska hon vara hemma i morgon? Det känns bra att jag inte börjar tidigt, för då kan hon känna efter och samråda med mig.
Det har varit så här en annan gång. Hon är inte sjuk. Bara trött! Iofs kan detta verka ganska märkligt eftersom dom precis har haft sportlov? Men nästa vecka ska hon träffa L hela veckan och då glömmer hon det mesta..

Sonen går i femte klass. Då har man internationella prov. Denna vecka har det varit i svenska, och jag frågade lite. Han tyckte att det hade gått ganska bra. Vad det säger vet jag inte. Hans ganska bra tror jag inte överensstämmer med mitt ganska bra.
Nästa vecka är det matte delen, men det får bli senare för hans del, eftersom vi är borta.

Mina

glasögon blev ju söndersparkade på ett barnjumpa pass. När jag ringde försäkringsbolaget så visade det sig att dom var så gamla att självrisken blev mer än värdet. När jag var till optikern, så talade hon om för mig att även om jag inte får nåt på försäkringen, så ska jag få en check på 15%, eftersom jag har den försäkringen. Det var en himla tur att hon sa det till mig, för tro inte att checken kom med beslutet i dag...
När jag ringer och pratar med kvinnan som har mitt ärende, så låter hon ganska förvånad, och säger att dom har väl inte försäkrat i detta bolaget då !!

Men då visste ju jag hur det var och ställde på henne, och mycket riktigt så visar det sig att så var fallet, och jag kommer att få 15% på nya glasögon!
Alltid något!

I frysen, när jag rotade efter köttfärs hittade jag en stackars kvarglömd påse lussbullar. MMMM vad gott det var!!!!

Himlen är inte alldeles genomgrå, utan det synns lite ljusare färg emellan, regnet hänger i luften ochdet är vårfåglar i luften:)

hejhopp
envanliganna

Opp o hoppa

ligg inte å dra dig.......................
Hur urdålig som helst. Men vad händer?
JO den sätter sig som ett plåster... Ahrg.... det är inte ens kul. Första refräng raden är allt jag minns, men det är tillräckligt för att jag ska börja fundera på hur en schlager lät när jag var liten...
Första melodifestivalen jag minns är den 84 med Carola i den gula dressen... Sen kommer jag givetvis i håg Lena Ph´s hår och hemsydda kläder....
Herreys guldskor :)
Herre min skapare, DET VAR BÄTTRE FÖRR!!!! Det är bara att konstatera.

Här hos mig har det blåst jäklar, men nu tror jag att det har lugnat sig. Men det skulle bli oväder till helgen.
Jag tror att jag måste skaffa mig en hobby, så jag har nåt annat att skriva om här än vädret.....

Jag fick låana en bok av A på jobbet. "jag säger upp mig som projektledare", hon tyckte att både jag och mannen i mitt liv skulle läsa den:)
Jag ska göra ett försök att plantera ett litet inressefrö hos mannen...

I söndags var vi på revy. Hela familjen svärmor och svärfar, svåger och svägerska.
Maten var toppen, revyn lika så. Vi satt perfekt, och hade jag oroat mig för att barnen inte skulle äta maten som serverades, då hade jag oroat mig i onödan...
Slurp sa det och det var trerätters.
Tack snälla svärfar!

nattinatti
envanliganna