Visst är det märkligt

Att människan klarar av så många påfrestningar missöden och slag och ändå kan resa sig.
Jag har rest mig på 10. Igen. Igen och igen. Som en vippnalle med tyngd i botten. Uuuuuupp
Nu är jag uppe, och det behövs inte mycket för att jag ska stanna, precis som att det inte behövs mycket för att jag ska rasa.
MEN återigen vinner det positiva. Min positiva livssyn och förmågan att ta tillvara ALLA bra snälla och små saker som kan hjälpa mig på vägen.
Idag när jag ska gå hem har dottern ringt. Jag ringer upp och hon väntar på mig. Vi möts i korridoren i en stor kram.
Älskade älskade Agnes
Du är ALDRIG ENSAM
jag vet att du vet
 
Ett familjesammanbrott i soffan
Tårar från ingenstans
prat
Jag älskar er så
 
http://www.orebroguiden.com/?p=80268#gallery/fe6f4976a968c32473590d4af3332f8d/110656
Fantastiska tjejer!
 
 

Att klara det själv

Att forma, plocka ögonbrynen och dessutom färga dom..
Jag har så ljusa bryn att dom knappt syns. Kanske skulle jag just därför få dom färgade lite oftare. 
Dottern har tröttnat på å hjälpa mig, så idag tog jag tjuren vid hornen och slog fram en massa youtubvideor på HUR man gör, och VAD man ska använda för saker. Tur för mig att jag har en generös dotter med en hel arsenal av penslar knivar pincetter borstar och allt man kan tänkas behöva. Att jag dessutom får låna dom tyder på att hon verkligen tycker att jag ska kunna detta vid 43 års ålder.
Japp bring it on
Problemae hopar sig inte riktigt men ett stort problem är att srtåna är så ljusa att jag inte ser dom. Jag har nu provat alla ljus. Alla sorter. Alla platser.
Dotterns rum visade sig vara det minst dåliga, så nu väntar jag på vad hon ska säga..
Fast jag ska ta hjälp. För detta är inte ens kul ju!
 
Eftersom jag har så få sjukdagar, tills nu, så passade jag på att hämta hem en riktig karförkylning med tillhörande sjukdagar när jag ändå var i farten. Så imorgon är jag på jobbet igen, och då ska det väl kunna dröja 10 år till tills det är dags?
För när jag fyllde i försäkringskassans papper, bara det fick mig att inse att det är bättre att vara frisk, fick jag frågan om jag ville ändra årsinkomst. Hm, tänkte jag ska det vara nödvändigt? Och det var det. Senast tillgängliga uppgift var från 2006.
Inte konstigt att jag inte vet hur jag ska göra..
 
Dottern bakade pepparkakor igår, och jag fixade adventsljusstaken till köket idag, så nu kan första advent komma :)
 
 
 

Känslan

när livet sakta återgår till det vanliga. Till det normala, med allt vad det innebär av stress glädje skit och underbara dagar.
Dagarna blir lättare för min del. Psykologsamtal samtal med vänner och med min famillj gör att jag sakta återhämtar mig och kommer upp från den där stressiga känslan som min hjärna har befunnit sig i. Det är en skön känsla!
När jag är mitt i allt, mitt i skiten och stressen kan jag inte tänka, och när jag känner att tankarna börjar kunn strukturera sig igen, samla sig på rätt ställe lägga sig till ro. DÅ blir jag så glad.
'SAå glad över att vara en erfarenhet rikare och glad över att känna längtan till jobbet. Jobbet som på nåt vis symboliserar det som är jag. Viljan att finnas där för någon annan..
 
Psykologen gav mig lite saker att tänka på. Saker som jag måste jobba med med min själv. Mitt betende. Faktiskt så är det ganska skönt, när en annan människa talar om för mig vad som skulle kunna vara lite rot till varför jag reagerar som jag gör..
 
När jag fyllde 40, lovade jag mig själv att stå för  ina åsikter. Stå för vad jag tycker om saker, men också om människor.
Varför ska jag unmgås med människor som inte ger mig något tillbaka, även om det kan vara några jag haft flitig kontakt med?
Om det nu är så, att jag ger dom något, men de inte mig så okej. Jag ändrar mig inte, inte mina känslor heller.
 
18 november
För mig har denhär månaden försvunnit. Hurra var glad för där säger någon. Men för mig är det en besvikelse. Jag älskar diset, kladdet och mörkret. Så nu när vi går mot ännu mera mörker känns det bra :)
Julen ligger framför oss med allt vad det innebär.
 
Jag har tillbringat åtskilliga timmar tillsammans med Min fina bonusfamilj. Hämtat på dagis, lekt plockat ätit lagat mat och tvättat.
Om ni visste vad det ger mig. Inte bara tillfredställelse över att vara behövd utan nåt annat också. Vad kan det vara?
 
Nu väntar kängorna i hallen och diskmaskinen på att bli urplockad. Gissa vad jag prioriterar?