Vatten

Hur beroende man är av vatten märker man först när man inget har. Mannenimittliv ropar att han stänger av detsamma, å då måste alla bara gå på toa, tvätta händerna, och hur törstig blir man inte?

Badrummet är obefintligt. Väntar på kakel och klinker. Så nu har vi duschkabin i källaren och får nyttja toan uppe. 
Lite bökigt är det, men absolut inte ogenomförbart. 
Pappa o mannen har slitit i helgen och gjort ett kalasjobb med det lilla lilla men ack så viktiga rummet.
Jag har tillbringat helgen med att få tokspel över att det är sågspån överallt....

MEN nu börjar jag jobba igen, och hoppas att jag kan vara ur vägen.
Sportlovet är över, och vi går in i vanlig lunk igen, ganska länge.. Jag tror att det är vanliga veckor fram till påsk. Är det så?
Påsklovet hos oss är vecka 16 och nu är det vecka 9 så blir det länge.

Fåglarna sjunger utanför fönstret och det blåser, så all snö är borta. Jag skulle tro att det kommer en snöknäpp till. Eller jag hoppas att det gör det, för det har varit lite lite snö.

Att framhålla

sig själv är inte alltid bara positivt. Man kan framstå som dryg och bättre än någon annan.
Men igår sändes det ett repotge på Tvärsnytt, om Giving People som i torsdags samlade in materiel till en behövande familj i länet. Jag blev intervjuad, och trodde såklart att dom skulle intervjua fler än mig.
Så förvåningen var stor när jag igår såg mitt eget ansikte på nyheterna. Sen när min faster gjorde mig uppmärksam på att hon också sett mig blev jag kall.
Slog på rapport play, och attans, där hörde jag och såg mig själv.
Jag kan bara säga att jag är nöjd med mina svar som jag gav. Dessutom tror jag att jag uttryckte mig enkelt och fick fram det jag tycker. Så livslusten har varit framme, och jag hoppas att jag kunde inspirera någon.

Min lediga måndag tillbringade jag i Väderkvarnsbacken med korvgrillning och kaffe samt moster kusiner och kusinbarn. I solen. Innan det hade jag varit och tänt ljus hos I, och hann sedan med en fika på Sveas med bästa T. Sen hem å umgås med dom älskade barnen. Handling och matlagning. 
Så idag är det kvällsjobb som gäller. Helgen visade sig från sin lugnaste sida, och det är bara å njuta av det, för det skiftar snabbt. Så jag har ingen aning om hur det ser ut nu på eftermiddagen när jag kommer.

Vad jag VET är att OS fortsätter, och jag har haft tur att vara mycket ledig när det har varit intressant för svensk del. Jag har sett både damer och herrar tagit guld i stafett, samt kallas lopp. Dessutom har jag en ny favorit, curling. Häftigt. Precision och taktik. Dessutom urfula norska brallor..

Jag tror att herrarna ska spela semi i morgon, hoppas jag kan se det.

OS

Förra vinter os jobbade jag natt, och hade lediga veckan och tittade mycket. Det här året har jag haft lyckan att få vara med under Sveriges samtliga medaljer hittills. 
Nu kan man ju fråga sig hur det kommer sig att jag som inte tycker om sport läger så mycket tid på detta...
MEN när det kommer till kritan så är jag ganska insatt. Nåt som jag helst håller mig ifrån är fotboll. Annars är det kul med det mesta. 
Bästa T kommer ta med mig på innebandy och fotboll i igår. Så jag får se sport på plats :)

Regnet öser ner och jag ska jobba ikväll, men först ska jag åka skidor, stafett, och jag hoppas det blir medalj :)