Att

vara nagelbitare och jobba på sjukhuset är en ur snuskig kombination. Jag har varit del av den sunkiga kombinationen tills för 3 veckor sedan. Tänkte att jag ska visa dom att jag kan sluta om jag vill....
Vet inte om någon trodde mig, men jag fick en lott av J och M, som jag tyvärr inte vann nåt på, men jag vann fina naglar. Så för första gången i mitt liv har jag målade naglar :) hade obitna naglar när jag gifte mig, men det varade nog bara ett par veckor..

Så nu ska vi se om min teori stämmer. Jag har nämligen ytterst sällan varit sjuk, och har obönhörligen vetat att det är eftersom jag äter upp alla bakterier som stärker mitt immunförsvar. SÅ nu ska vi se. Men jag jkan påstå att jag hajjar till varje gång jag ser mina händer...Lilla musikallinjen och dotterns orkester lilla musikalorkestern hade i kväll sin sista föreställning av 5 på 2 dagar. Dom var underbart bra! Vilket jobb alla har lagt ner.

Det var utsålt till sista plats, och vi bidrog med 9 personer från familjen. Igång klappade en extra gång drog dom slutnummret i gen precis som det ska vara!

Efteråt bjöd svärfar och svärmor på mat på China. Ingen tallrik var det någonting kvar på, så det smakade förträffligt. Tack så mycket.


 

Hos mig:

ett glas vin

sonen och mannen i mitt liv tittar på film

dottern sitter nere

envanliganna ska nog ta ett vinglas till :)

hej hej

envanliganna

 

Såhär

i efterhand kan man ju säga att mitt beteende är minst sagt barnsligt..... Mannen i mitt liv och jag har olika åsikter om saker och ting, alltsom oftast. Ofta rör det sig om missar i kommunikationen. ska det vara så efter nästan 20! år, ska man inte kunna varandra utan och innan då? Kan man ju tycka.
När jag reagerar starkt på tonen i sakerna som sägs till mig, kontrar mannen i mitt liv med att säga att MIN attitys och ton är densamma... !!!!!!! Med en ohörbar liten suck innan det uttalade ordet...
Kan inte tro det så jag blir arg, (kanske beror det på att jag vet att han har rätt, somvanligt) och lägger mig på soffan.
Det var länge sedqan, men det händer en gång om året ungefär...
När morgonen närmar sig är jag full av självinsikt och säger förlåt, och mannen svarar att det visste han väl! hmmm...I staden där jag bor har en etablering skett. Stora Röda MediaMarkt har kommit hit med alla sina saker.

Kaoset lät inte vänta på sig när dom öppnade och konkurenten lika så. Cheferna uttalar sig i dagens tidning om att dom minsann såg den andras chef på den andras affär.... Och minsann, var det inte mera kö till det ena stället! Måste tyda på sämre logestik...

Vem orkar bry sig?

IKEA ska få besök av mig idag. Glasen ska förnyas.... Som det är nu får alla varsitt uddaglas vid maten. Kan ju iofs vara trevligt, men när dom 4 är i disken........
Passar nog även på att inhandla 20 års present och 18 års present.... Så är det gjort:)

Hos mig: SOOOOOL
Tvättmaskinen går
Ska flytta ut på altan i min solstol medans tid är:)

" Stavhopparna är uppe på gastronomiska höjder"
Christer Ulfbåge

hejhej
envanliganna

Dottern har

tuffa dager framför sig. Repetition med musikalorkestern i går, mellan 15.30 och 20 i dag hela dagen + 3 föreställningar i morgon och två på lördag!
Tur att hon tycker det är kul annars skulle hon falla som ett korthus av trötthet...

Har äntligen fått in tvätten som har hängt i flera dagar, eftersom det envisas med att regna en skvätt på em :(

Sonen ska ha kemiprov på fredag, i morgon. Han traglar och jag tycker att han är duktig... Det som är mest positivt med detta är att även jag får friska upp kunskaperna i bla det periodiska systemet! Som om jag skulle komma ihåg att det innehåller 118 ämnen..... Hade jag glömt........ C, Cl, Na, Pb osv osv....... Han ska kunna minst 20, men jag tror att han har fått kläm på 30. Bra jobbat!!!!

Hos mig:
Mulnande
Lätt vind
Ska fixa makaronpudding :)

hejhej envanliganna