Kanske kan det vara på sin plats

med lite förklaringar, uppföljning på vissa saker.

Dottern hittade en telefon. Med sparade pengar, och med farfars sommar peng köpte hon sig en Sonyericsson w200i. Kaske var det modellen som var ledande för ett år sen, men hon fick det hon ville ha, och till det pris hon kunde betala. I vilket fall som helst är hon super nöjd, och det var ju det som var huvudsaken!


Regeln som jag införde här för ett par veckor sedan, den som gällde datorn tror jag har fungerat väldigt bra! Barnen har läst mycket och inte suttit hälften så mycket vid datorn som dom gjorde förut. Mannen i mitt liv har jag inte så stor koll på, men jag tror att han klarar sig själv..


Naturens hus var fint. Men dyrt. Jag kan inte riktigt säga att jag tyckte att det var värt alla dessa pengar.. Men det var trevligt, och gott. Jag kan rekommendera lunchen där, för det är bra nära samma mat, men minus en hundring säkert.

Barnen var med och hjälpte till på caffet. Det var välbesökt fast det var första gången. Tur hade dom också att det inte regnade.
Förklädet satt fint, och B ville ha ett med, så dotterna och jag ska göra ett till henne.Ikväll är det kvartersfest, och vi ska ses i vägkorsningen vid fem.
Alla tar med det man vill grilla, och så äter man och pratar en massa. Det brukar bli sent!
Förra gången låg mannen i mitt liv hela halva söndagen..

Nästa vecka fyller sonen. Hans kompis F fyller på samma dag. Han ska bjuda henne på bio och mat i present. I morgon. Dom ska se Kungfu panda. Den har smygpremiär i helgen. Jag tror att dom  har sett trailern på tv. För jag har det inte!

Hos mig:
Blåsigt
mest sol
tvätt på linan
maten avklarad

ha en trevlig helg.
envanliganna

Tvättmaskinen

som vi köpte för , kan det vara fem år sen? var dyr. Svindyr. Men mannen i mitt liv hävdade att den kommer att hålla i tid och evighet. Jag vet att jag frågade honom om det var reglage av guld, eftersom den kostade så mycket...

Det visade sig att det var helt vanliga rattar i plast, men med en massa blinkande lapor. Dock utan belysning i trumman.. Tung var det också, jag kommer inte i håg hur den kom upp, bara att den kom upp.
Den har visat sig från sin allra bästa sida tills förra veckan.
PANG sa det och jag fattade inget. (jag är blond)  Mannen i mitt liv kostar´terade att det var säkringen som skutit, och satte dit en ny.
Varje gång jag tvättade så sköt det två, tre säkringar.

Så kan man ju inte hålla på så igår kom det hem en snubbe från nåt företag. Han kollade och konstaterade att det var värmeelementet. Hipp hopp så var det bytt och färdigt, nu väntar jag bara på räkningen.... Nja, jag väntar väl egentligen inte men...

Min bonuspappa I ringde i går och frågade om han fick låna mina barn. Klart att han får. Jag tror att dom ska och spela äventyrsgolf. Kul.

Imorgon torsdag är det dags för svärföräldrarnas första caffekväll. Barnen vill som vanligt vara med och hjälpa till. jag tror att dom är välkomna.
Dottern och jag har dagen till ära sytt ett förkläde.

På fredag är det 10 år senan vi gifte oss, och L blev mannen i mitt liv:) Ja sonen är ju också man, men inte på det viset. Vi firar i kväll och tänkte gå till Naturens Hus. Där har jag aldrig varit, men det har han, och säger att det ska vara fint! Jag kan inte påstå att det är för ofta vi går ut. Men kanske finns inte behovet?

Hos mig:
Ett barn hos frissan, ett på studsmattan
Två glada marsvin
Tvätt på linan
Kaffe? Ja kanske
SEMESTER!!

hejhopp
envanliganna

Ny mobil..

Dottern fick för ca 1½ år sen en mobil. Den har varit super bra. Men det är ett stort fel på den. Det är ingen Mp3 spelare i. Hon har varit grymt besviken och nu när hon fick sommar penga, bestämmde hon sig för att köpa en annan.
Letandet har börjat. Det begränsas ju ganska bra av att den 1: Inte får kosta för mycket, 2: Måste innehålla Mp3 och kamera..
Vi ska till stan nu och då kommer sonen helt enkelt på att han behöver ju också en ny! Jag kommer att få bygga ut lådan med avlagda telefoner....

Annars är det bra här. Jag har ju semester! Tillsammans med barnen i en vecka, sen kommer mannen i mitt liv. Midsommar var somsagt bra. Dottern hade gjort tipspromenad tillsammans med sonen! Skilje frågan var att man skulle rkna ut den sammanlagda åldern på familjen L. Den som reagerade starkast på detta var A. Hon kunde inte begripa att HON inte var med i Familjen L! Dotterns rätta och enkla förklaring till detta är att hon inte heter L! Detta godtogs inte som förklaring.  Hon kunde gått på mig.( Men det tordes hon väl inte) Jag har tydligen missuppfattat allt, och har bestämmt VEM som är med i Familjen L eller inte.......
Ja, ja. När man inte kan diskutera saker öga mot öga, eller per telefon så kan det ju vara på sin plats att skicka ett finte litet mail, som man inte väntar sig respons på.......

Som sagt. Henne vill jag inte ha med att göra mera. det finns så många andra människor man kan slösa sin kärlek och omsorg på. Om man har nån..

Nu är det stan som gäller!
hejhopp
envanliganna