OS medaljer

Året Robin föddes var det sommarOS nattetid. Perfekt för en nybliven mamma med en natthungrig bebis. 
Samma sak när Agnes föddes. Nattsänt OS. Sen har det ju varit OS på andra sidan tidszonerna flera gånger, men det är svårt när man jobbar, och sitta uppe på nätterna. 
Nu är ju inte jag fanatisk på nåt sätt men jag tittar gärna och blir glad när jag kan var ledig och titta hela förmiddagen. 
Så den gamla OSmössan kom fram 😊
Hejja Sverige!
(null)

Känslan av att ha ett av barnen hemmaboende som varit utflugen under en tid är mysko. Hon bor fortfarande under vårt tak, och rättar sig efter reglerna här. Samtidigt som hon har ett eget liv med allt vad det innebär. Det blev så mycket tydligare när körkortet klarades och vi inte behöver hämta vid bussen. 
Friheten är total. 
Vi försöker verkligen att inte hela tiden fråga om VAD VAR eller NÄR. Inte helt lätt, me jag hoppas Agnes känner att vi verkligen försöker släppa!

Allahjärtansdag har passerat. Mannenimittliv`s och min förlovningadag. 1992—2018. 
Nu kan vi kanske snart sluta uppmärksamma den dagen

Igår var jag och firade J´s födelsedag. Förvisso är den nästa vecka, men jag vet inte om jag kan komma då. Bättre före än efter. 
Semla present och prat. 
Mer sådana dagar åt folket 

Nästkommande två veckor väntar TIVA jobb, och möten för VoC

Ut med det gamla

in med det nya
Förändringens vindar blåser rum det gula huset på Åsbacken
Fönstren, dom fina men gamla tunga slitna och svårmanövrerade får stå tillbaka för nya. 
Aluminium som man inte behöver måla! 
Hur bra kan det bli?
Men allt har en baksida eller två. Pengar kostar det ju, ochsmutsigt blir det inne. Jag kan inte begära annat!
Fast pingvinerna som mötte mig k dörren hade jag kunnat vara utan.. 
(null)

 När vi började prata om att byta fönster så tänkte mannenimittliv byta själv. Under devisen" hur svårt ska det va" men utan rätt verktyg och ensam hade det tagit sina modiga veckor. 
När proffsen gör är nedervåningen och halva över gjort i ett tjillivipp. En dag..
Slå det mannenimittliv...
Dom kommer tillbaka i morgon för att montera resten och fixa finishen får jag hoppas. Tills dess drar jag på mig en extra tröja tills jag ska ta bussen till M för lite babbel och bubbel

5 februari

2018
Våran dotter fyller 20
Man säger att tiden flyger i väg, och kanske kan jag hålla med om det. Periodvis. För visst finns det perioder i livet som sniglar sig fram?! Stunder som jag helst av allt vil stryka ur livets bok. Fast kanhända är det så att just dom stunderna är förhållandevis korta och få, men dom som jag lägger för mycket fokus på?
Hur som helst har dagen kommit när jag är mamma till två VUXNA barn. Jag har inga tonåringar längre utan vuxna självgående barn. 

Stoltheten vet förstoss  inga gränser
Att som mamma förstå att ens barn har egna liv, egna värderingar, egna tider och förhållanden. Att som mamma kunna släppa efter och förstå att ens barnfaktiskt står på egna ben. 

Agnes Agnes Agnes 
Grattis på 20 års dagen
(null)

  (null)
Välkommen hem. 
Vi väntar på dig 
❤️❤️❤️❤️