Ett par

hektiska pass på min fantastiska arbetsplats. Precis som det ska vara.
Maskiner och sjuka människor. Mycket sjuka människor.
Hjärnan är trött, benen är trötta och kroppen känns lite som ett russin, eftersom jag inte har druckit tillräckligt. Men det går att råda bot på.
Men att efter ett par sådanna pass ge sig ut till det stora möbelvaruhuset en lördag klockan 4 när alla har fått lön.......
Men A N N A ! ! 
Korkhjärna
Knäppskalle
Idiot
Määh
 
MEN
nu är jag hemma och har tagit hand om all tvätt samtidigt som jag förundras över att jag fortfarande har hår på huvudet eftersom jag tappar så in i hoppsan mycket...

Sorgligt

Ikväll ska vi ut med jobbet. Tacka av ett par som har slutat och fira en som fyllt 40. Jag har varit på föreläsning om Tvångssyndrom, och är lite tidig till mötesplatsen där vi ska ses innan. 

Det sirliga i det är dom som sitter där när jag kommer lite i fem, som ser ut att ha suttit här sedan 12 med sim öl..
Kanske har jag fel, jag hoppas det men är detta ett tillhåll?
Trist isf eftersom jag tycker stället är bra. Både personalmässigt och prismässigt. Att det är centralt gör inte saken sämre 

Idag är en sån där

morgon då jag önskar att jag kunde Yoga.
När jag öppnar altandörren och känner att solen värmer och fåglarna inte är sams över vem som ska sjunga högst. Då skulle jag vilja kunna kalla mig Yogis, eller vad nu ni kallar er, ni som är duktiga och utövar Yoga.
När jag sträcker upp kaffemuggen över huvudet och bara vill komma håg hur i hela friden man gjorde solhälsningen...
HUR kan det vara möjligt att glömma något som var så förhållandevis enkelt?
Skitsamma. 
Jag fick nöja mig med att ringa några samtal där i solen och låta densamma värma fötterna.
Kanske är det en ny possision?
 
Efyer flera års bortavaro från elevarbetet var det äntligen dags. En omvårdnadselev som ska tillbringa sina 6 kommande veckor på TIVA med mig och mina bästa kollegor.
Jag hoppas som  vanligt att det kommer visa sig att VI gjorde det bästa jobbet tillsammasn med henne och hon kommer ut den 9 juni som den mest fantastiska undersköterskan i sin kull :)
 
Här är vi i full gång med att planera studentfotografering. Tänk att en sådan liten grej kan göra mitt hjärta stort och varmt.
Mössan är på gång, och dottern ska börja titta på kläder inför 9 juni.