Sonens

plötsliga trötthet och förkylningssymtom blev inget mer. Jag kom senare på att detta måste ha samband med sprutan mot mässling, rödahund och påssjuka, som dom ganska nyss har fått. Men kanske är det nåt på väg ändå, för hans klasskamrater ligger..

Allt är som vanligt. Nå ja ganska. Envanliganna tvättar och jobbar, mannen i mitt liv jobbar och transporterar barn fram och tillbaka, undrar vem som ska städa?

Hejhopp
envanliganna

Det känns roligt

att göra någon glad.
Sonens avlagda säng hamnade hos min kusin T och hennes familj. Lilla sonen där ska få den. Visserligen är den inhandlad för 6 år sedan, men hur fin som helst!! Hoppas att han kommer att sova lika bra i den som sonen gjort!


Jag är inne i en fas av mitt liv när jag vill prova nya saker. Det märks först och främst på maten.. Här om dagen överraskade jag med palstenackssoppa, vilket visade sig vara en total flopp här hemma.
Denna dag till ära tänkte jag att vi provar Hackkorv. Det har vi aldrig ätit. Floppen var total på denna front med.. Bara jag tyckte att det var gott. Inte ens mannen i mitt liv jublade over denna kulinariska anrättning.
Sonen undrade vad det var för fel på köttbullar..
MEN, jag ger inte upp, jag ska nog hitta nåt annat smaskigt i nån tidning som tar en evighet att fixa till, och som dom kommer att gilla!

Förkylningstid, influensatid, magsjuketid, you name it. Vi har klarat oss bra. Jag hoppasdes in i det längsta, men sonen var märkbart förkyld och blank på ögat, och mina misstankar besannades när han kvart över sju deklarerade att han ska nog gå och sova.. Sonen sover sig frisk. Det har han alltid gjort. I morse vaknade han vid halv 10, och går och lägger sig sju, det blir inte många timmar vakna, men han kommer att vara på benen fortare än jag anar. Det är föresten bättre att han blir sjuk nu, för den 7 och 8 februari ska han på klubbresa till Falun.

Imorgon spelar tanterna volleyboll

Hejhopp envanliganna

Numera ska jag kalla mig

FYND HAJEN envanliganna...
När jag igår hade släppt av de badmintonspelande barnen på Backahallen tänket jag att jag skulle överraska dom med varsin semla när dom var klara.Två affärer testade jag innan jag gav upp och beslutade mig för att hoppa in på det stora köpcentret som håller på att renoveras.
Jeans var min tanke.. Fick nämligen på mailen att det var 70% rea. Förra gången jag var in på denna affär var det kaos. Alla slet i rea kläderna och inte minst i jeansen. Jag backade och åkte hem utan jeans, och tänkte att jag får väl kosta på mig ett par till ordinarie pris. Men som jag har sagt till sonen att då blir det ETT par!!!!

Upp för rulltrappan, och jag kan varmt rekommendera attåka till detta ställe klockan kvart över sju en torsdag. Det ekade där inne..
Nåväl, svälj stoltheten och knata fram till den hormonstinna 20 åring i snygg frisyr jösses (vilken rumpa) (hmmm börjar bli gammal....) och bekänna..
Jeans säger jag. Han synar mig och frågar vilken modell. Modell svarar jag dummt. Ja låg midja, hög midja tajt, du vet att det är väldigt utplockat.
Jaha du menar så, (släpp för guds skull blicken på hans rumpa..)
Ja 32" brukar passa. OK säger han och plockar fram två par. Prova dom här dom kommer att passa.

Travar in i provrummet med aningen i huvet om att detta är för litet.. kommer att behöva större och längre..
Av med egna kläder Varför är det alltid så dåligt med krokar i en provhytt? Glider i provjeansen. Just det glider i. Båda paren sitter som ljutet!
Han lägger upp det ena paret på fem minuter och jag ska betala.

Håll i er nu.
Ordinarie pris 800 och 999 kr, vi pratar inte zloty, eller pisetas, utan kronor, svenska sådanna, rabatt plus två födelsedagströjor till dottern summa 602 kronor!
Det mina vänner, kallar jag fynd!

Middagstipset I tack så mycket. Jag får ta det i morgon, för i dag har sonen beställt lövbiff med god sås, och dottern nudlar, så vi slår i hop detta och äter, just det Lövbiff med nudlar och sås :)

Trevlig helg
 fyndhajen envanliganna