Facebook

Detta Så underbara media. Stressande är vad det är. Dessutom oroande. jag läser saker jag egentligen inte vill veta, bara sådär.
Jag har valt mina vänner själv jag vet, så det borde ja vara trevlig läsning kan man tycka. Fast när jag läser vad barnens vänner har för sig så är jag inte längre lika säker. Så därför från i morgon kommer det inga uppdateringar från mig på ett tag.
Jag kommer spela Bubbelspelet, men det är allt på några dagar. Ska försöka då till så det blir min startsida på Någe vis hur det nu ska gå till....
Varför inte bara lägga ner??
Der skulle jag kunna ju, men spelet vill jag ha kvar. Der jag inte vill ha på några dar är infon om allas lyckliga liv!

Dagen i dag har jag tillbringat i NB tillsammans med massor med människor. Jag har varit serveringspersonal på en minnesstund. Trevligt, om man nu kan säga det om en minnesstund??
Agnes o jag har kollat det inledande avsnittet av Lets dance, och som vanligt var det varierande förmåga på deltagarna. Är inte det programmet uttjatat?
Bevisligen inte eftersom vi tittade.

Nu väntar vi bara hem sonen som drog iväg på moppen. Mannenimittliv väntar med ögonen stängda så det faller väl på mig att vara vaken.
Eftersom Posten ringde i morse innan kl 6 så är iallafall jag lite trött i ögat.
Posten är hyresgäster till Klövern, och hade låst sig ute. Därav samtalet.
Hos mig:
Väntans tider
Katt i fotänden
Man som sover
Son på vift
Dotter på rummet
Tjopptjohej:)

Here we go AGAIN....

Tjat, tjat, tjat.
Tårar, tårar, tårar.
Dörr i ansiktet.....
Va nu då??
Jo läxor o prov såklart!
Nog om det.
Bilen gick genom besiktningen. Kanon eftersom den vart inne på service för just detta ändamål. Så nu får vi köra ett år till :)
Den ljuvliga vårvärmen som varit kommer sakta men säkert att avta, och ge oss lite mera för årstiden normala temperaturer.
Eftermiddagen i dag har varit varm o skön. När jagblundade kändes det som om det var sommarkväll. Det var bara vinglaset och bikinin som fattades...
Sonen fick skippa sin träning idag, och tog moppen en tur för att skingra tankarna. Vår värme på honom och hans nya vårjacka.
Terese och jag har bokat datum för vår efterlängtade film, prat o vin helg. Nu ser vi fram mot den, och jag har laddat med SATC boxen.
Visserligen har jag sett den, men det har inte Terese, så hon ska få den först. Och övnings titta....
Kanske ska vi se nya Hamilton också.
Mat ska vi ha iaf. Tänkte Karishma :)
Hos mig:
Fika, med tårta från askersund :)
Katterna har vårkänslor
Utflykt med mormor i morgon.  Resan går till Lerbäck, till Teresia.

Det var evigheter sen, tre korta andetag

Vad händer??

Envanliganna jobbar ifatt dom nätter som D jobbade när jag var ledig. Sista natten är i morgon, sen kommer den lediga veckan.

Ledig blir den dock inte helt.

Lunch ska avnjutas med T, Mormor och jag ska till Lerbäck och hälsa på T och barnen, samt planeringsdag på Hult med jobbet.

Där emellan ska bilen in på besiktning, och jag hopppas kunna läsa ut nån av bokfynden jag införskaffade på Coop för halva halva priset när vi var där sist.

Veckan som har varit har kantats av jobb och sol. Det är lite frustrerande när jag vet att jag ska sova bort en hel, eller som den här veckan flera soliga dagar. För att orka jobba alla nätterna på rad är det ett måste, och jag kan inte fuska och sova i solen. Funkar kanske för andra, men inte för mig.
Dottern har fått sin första dos vaccin mot livmoderhalscancer, och sonen har fått sina extra uppgifter i tyska. Till hans stora förtret. MEN kan man inte sköta sig, så blir det så!
Mannenimittliv och jag har knappast sett varandra denna vecka, och jag hoppas det blir bättre kommande. På lördag kväll tror jag att vi ses iaf. 
Kanske kan vi se på nån film ihop??

Dottern har pimpat till sitt rum. Hon hoittade jättefina tavlor som hon satte upp. Det är konstigt, men det blir väldig skillnad på rummet om man ätter dit lite på väggarna!
På söndag ska vi fira A-stads ungdommarna som har fyllt, och fyller nästa vecka.
Våfflor o kaffe :)
Underbart!
Hoppas att solen kan visa sig, så vi kan ta en prommenad ner till hamnen.
Lyxigt att bo så nära vattnet!
När jag vaknade idag satte jag mej på trappen och njöt av tystnaden. Kände att det är dags för NB snart. Ensam.

Hos mig:
Tyst
Lugnt
natt ;)