Det är bara

att bittert konstatera att den trevligaste festen på länge är bakom mig, Tack snälla!
Tack oxå resten av den familjen för att vi fick sova kvar, och äta frukost. Hade blivit jobbigt att åka hem.

Det är dessutom bara att bittert konstatera att man inte är 20 längre.. Att festa till klockan tio över tre klarade man mycket, och då menar jag MYCKET bättre för länge sedan.  Eller va säger du P?
Trots den sena timman då allt slutade var vi fräscha som få på söndagens morgon.

Sonen hade för första gången varit själv över natten, och va jag vet så gick det bra.

När jag åker hem i dag ringer sonen och talar om att hans cykel står utanför Coop. Jasså funderar jag, har du cyklat....(kan inte vara möjligt) och det var det inte heller.
Cykeln hade han tagit till bussen som vanligt och ställt där.
Vi kom överens om att han skulle ställa undan cykeln så skulle jag hämta den.
Sagt och gjort, så nu står den hemma på gården i gen, och LÅNG näsa till den som hade tänkt åka tillbaka på samma bike!!!!!
Använd benen.. Mitt och ditt kan vara svårt att hålla isär.....

Nu har vi avnjutit stekt kyckling med underbart god jordnötssås, så nu ska jag vänta på dottern, och titta på fångarna på fortet. Sen blir det sängen....

tisdag dag
onsdag ledig
torsdag ledig
fredag dag
lördag, söndag ledig

hejhopp
envanliganna

Semestern

är över för den här sommaren, och jag kan säga att jag har haft det bra. Kanske inte så mycket sol som jag skulle önskat, men bara känslan att vara tillsammans med barnen och mannen utan att fundera över klockan och sömn är semester bara det.
Det enda knöliga med att vara ledig länge är att alla dagarna är slut. och det blir inga nya förrän i januari.... Jag måste vara arbetsgivarens bästa arbetstagare!
När jag förra året skulle vara ledig vid nyår skrattade min chef och sa att det var soprent överallt. Inte ens en komptimma, inte flex ingen semester. Ingenting....
Det blev att ta tjänstledigt :) Kan tro att det blir samma den här gången om det ska vara ledigt..

Imorgon ska vi till Astad och fira en 40 åring. Kul ska det bli. Presenten är klar så nu är det bara klädvalet kvar.. Sonen kommer för första gången att vara ensam hemma, och jag kan medge att det käns lite konstigt.. Dottern kommer med.

Mannenimittliv är i Uppsala på Kickoff. Jag tycker det ligger dumt. Varje år vid den här tiden, så jag kanske skulle ha vant mig. Men det är kort. Från i dag fredag kl 10 till i morgon kl 10... Hårt! Så han åker nästan direkt till Astad på nästa fest.. Jag kan bara dröma om allt jag skulle vilja göra tillsammans med honom på söndag!

Hos mig:
Kaffe
Tvätt
Måste:
Ta bort nagelacket. Semestern är slut...
Fixa våffelsmet till dottern
Tända i pannan
Hämta dottern innan jobbet

Hennes bussar är märkliga. Hon hinner inte till skolan om hon inte åker 7.04, även om hon börjar 8.55. Sen när hon ska hem, missar hon precis  15.20 bussen och får vänta till 16.45, tur att hon kan åka med mannenimittliv :). Men på fredagar slutar hon 12.20 och då går bussen så hon får vänta till 14.20, så vi får försöka turas om att hämta henne om hon ska hem.

Fr kväll
lö dag
sö ledig
må dag
ti on ledig
to kväll
fr dag

hejhopp
envanliganna

Utvilad!

Efter att ha dragit täcket över hvuet när barnen hade åkt så slocknade envanliganna.... SÅ vakad kl 11 ut vilad och kaffe sugen.
Gårdagen bjöd på föräldrarmöte hos dottern. Reglerna är kända i stan. Men det är inga annorlunda regler, utan sådanna som alla skolor har. Kanske är det bara så att denna skola feterlever hårdare. Inget som jag kan tyckka är nåt problem.

I förrgår ringde mobilen, och bästa A kom förbi på en fika. Vilken hmla tur hon hade, efterom jag hade satt in en blåbärspaj i ugnen. Dessa blåbär var det enda för i sommar....
Vi hade somvanligt gränslöst trevligt och jag hoppas att hon snart kommer tillbaka. Du är välkommen!

hejhoppenvanliganna