Fönster

måste man ha i ett hus för att det ska komma in ljus. Att dessa måste målas, slipas putsas är för mig en fråga om varför.. Kan man inte komma på att bygga fönsterbågar i plast som är underhållsfri? Kanske finns detta redan, men till årt uråldriga hus, måste dessa tingestar specialbeställas, och det är dyrt och omständigt. SÅ mannenimittliv slipar målar och lagar.... Innebär att förnstren är mjölkvita på utsidan, och helt omöjliga att titta ut genom (och se in genom :) )
Måste alltså putsas i år!
FAN!!!!!!!
Måste ringa nån firma som fixar..

Sonen har varit till banken i dag och satt in pengar. Han sparar till ett moppekörkort, och jag kan bara glatt konstatera att grunden är klar. Mycket klar. Dryga 3000 sitter där och bara väntar på att föröka sig. Moppe är en senare fråga.

Själv har jag varit på Smultrongården och inhandlat present till AM som av nån konstig anledning fyller tant till hösten! Grattis redan nu. Bara att förbereda sig:)

Annars har dagen varit lugn och stillsam. Böckerna jag väntat på kom till COOP, och får hämtas efter 17... Så jag tar dom i morgon när jag hämtar dottern. Så det var bara att ta hem en till bok från storytel och njuta..
Ja lite friidrott blev det också..

I detta jämnställda hus är det nu mannenimittliv som står för matlagandet, av den enkala anledningen att jag höll ut längst med att låta bli och gå in. ^^

Dock åker han på maten i morgon med, eftersom det vankas lassange, och detta är hans paradgren Puss♥

Imorgon kväll vankas det Kaffe i NB så bilen går dit.
Jag hoppas också att pappa hör av sig om lilla farmor, jag kanske behöver fara dit innan jag åker till Island..

MEN
hos mig
Bikini
soooool
vattenmelon
SEMESTER

envanliganna

Flera

dagar, eller iaf två med dagsregn. Idag. Sol. denna juvliga runda tingest som är varm och gulvit. Man glömmer snabbt, iallafall jag, de föregående dagarna. Snabbt!

Här är det semesterlunk.
Ingen som ska nånstans nån viss tid, eller måste äta på bestämd tid.
Bara vara alltså.

Jag har lyssnat ut en bok, och väntar ivrigt på de som kommer med posten i morgon. Sonen har mekat sönder ett par cylklar, och förvandlat till en mer eller mindre hel och laglig.. Mannen i mitt liv har slipat fönster och byggt trappa...

Jamen, vi har vart till tippen oxå, med ett lass skit. Inte skit, men skräp och saker som man absolut inte kan få ner i tunnan.

Plättar stod på meyn nu ikväll, och jag saknar min älskade Agnes som inte har varit hemma på snart en vecka!!!! Men på torsdag morgon ska jag hämta henne från tåget!
Om du bara visste älskade unge vad jag saknar dig!!!!

 

Hos mig:

Sol

vin :)

mätt

 

hejhopp

envanliganna

Efter flera

dagrs regn ser det ut att vara uppehåll. Men jag vågar knappt tro det...

Men jag ska göra ett försök med att hänga ut lite mattor.. Så får vi se om det kommer mer regn.

 

Gårdagens teater var bra. Trots lite regn. Skådespelarna var underbart bra, och bearbetníngen av Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta. Vi satt som klistrade hela familjen.

En ny investering har gjorts här i huset. En ny kamera. Jag hoppas innerligt att denna batterilucka håller, och inte går sönder som alla andra har gjort!
Så nu var det bara att kortografera och åter kortografera.

Dottern hörde av sig i går, och hon har det bra. Dom firar kalas och jag hoppas att dom vallar hundarna ordentligt så dottern får mycket motion!

Hos mig:
Fisk och potatis
Mannen i mitt liv ska på fotboll
sonen ska slakta en cykel
jag lyssnar på Sara Kardefors som läser Fågelbovägen 32 :)

hej hopp