Sista natten

På 8 veckor. Det har gått över all förväntan. Jag hat sovit bra, varit snäll och tro det eller inte varit pigg och glad dom dagar det har behövts...
Inte en gång på alla dessa Nattveckor och det blir 20, har jag haft klockan på ringning. Inte en enda gång. Tror det blir att övnings gåupp ett par dagar nästa vecka. Eller den här veckan.

Veckan som kommer börjar med 60 års uppvaktning i A stad, sen är vi alla lediga på tisdag och vad vi ska hitta på då står skrivet i stjärnorna. Onsdag är jag ledig, men ska på usk möte , torsdag ska jag äta sopplunch med T och sen är det Jobb som gäller till helgen.
Alltså har jag lite å stå i.
Hos mig:
Natt
Tyst än så länge
Snart dags att gå runt!
Hejhopp
Envanliganna

Inne på

sista natt veckan för den här gången. med blandade känslor överger jag dagssovandet och ställer mig till mer normala tider.
Det är inte utan att det känns lite vemodigt. Jag trodde inte att det skulle kännas så.
Kanhända är det för att det är literörigt dagtid, och jag har blivit bekväm??
Trots detta ser jag fram mot att träffa alla lite längre stunder än bara i skarvarna när den ena alltid vill komma hem. Kanske hinner jag få en elev med mig??
Vårvärmen låter vänta på sig, och kanske skule den komma till helgen? När jag ska sova bort alla dagarna...
Börjar så smått ladda för SGP på Ullevi den 26 maj. Det ska bli jätte kul och jag hoppas att H och Akomer också, så vi kan ha lite hotell trevligt med dom, annars för jag nöja mig med mannenimittliv.. Går ju bra det med ;)
Vi funderar på att ta tåget ner...
Livet hema går vidare. Uppochner. Himmel o helvete, glädje och frustration.. Tonårsföräldrarnas ständiga bergochdalbana..
R börjar se slutet på sina nio första skolår, och kan behöva andas innan det är dags för gymnasiestudierna. På ett helt annat plan. Hoppas han inser det!
A kämpar vidare med åk 7 och klarar det bra tycker jag. Klart att det är skitjobbigt emellan åt med alla krav. Jag kan inte såga att kraven kommer från oss.. Dom enda krav vi har är att barnen Har närvaro varje dag. Sen gör dom sitt bästa, det vet jag! ♥
Hos mig:
Regn
regn och
regn
hejhopp

Varför??

Det kan man verkligen undra..
ATT jag inte kan sluta plåga mig själv. Jag VET ju att jag blir både lessen och bsviken. Gång på gång.
Det omissigenkännliga suget i maggropen, fladdret som infinner sig!
Men ändå plågar jag mig själv..
Så sluta nu då! Jag ska verkligen försöka, men det är inte lätt. Informationen finns överallt, och lätttillgänglig..
Snöblasket vräker ner och gör vägarna snorhala, och gräsmattan dyngsur. Det går inte att gå ut utan sydväst och gummistövlar.
MEN nästa helg jobbar jag och DÅ ska solen skina. Ser man på..
I morgon kommer Lördagen med strt L.
T kommer hit och vi ska bara gra mammasaker.
Familjen är bannlyst och alla flyr åt varsitt håll.
Jag hoppas verkligen dom får trevligt var och en på sitt håll. För vi ska ha trevligt här!
¤
hos mig:
snö
tv
katter