Kyleffekt

10 sekundmeter 0 grader ger en kyla på -16 grader. Kanske är det inte så konstigt att ansiktet fick lite blästring idag... Men var man bara på rätt sida så var det underbart. Sol sol och åter sol. Frukosten idag var fortfarande tillfredsställande , medans det i morgon blir Kajsa Warg stuket. Allt ska ätas upp!

Vi har karat matningen med hedern i behåll och mest druckit mjölk kan man tro när vi räknar alla litrarna. 27.5 liter på 6 dagar! Att vi inte tog med en ko :) tänk va lite vi hade burit då ;).
Nu är det lite halvt avslaget här, medans mer än hälften av gruppen är ute igen. Skidorna ska lämnas tillbaka i em och våra egna ska läggas in i boxen. Sen avslutar vi veckan med pizza. Och dom lär vi beställa nu på eftermiddan om vi ska hinna få dom innan midnatt!
Sen är det massa timmar i bil, 30 tvättmaskiner och djurhämtning som gäller.
På måndag börjar jag betala tillbaka för att jag vart ledig så länge. Så nu är det marsjobbarmånad som gäller.
Hos mig:
Soool
Blåsigt
-2
Tjolahopp

Solsken och tomma liftar

Storhogna/Klövsjö. Inga köer över huvud taget!! Bara att hoppa in i liften efter avklarat åk:). Då tycker inte jag att det
gör nånting att backarna är korta, för det var dom. Men som sagt. Allt får man inte.
Dock fick vi fika i matcksstuga som var lika liten som lilla lillhuset i Anexet. Galet litet och inget vatten eller så, bara värme. Aldrig smakar kaffe o äggmacka lika bra som i backen.
På't igen. Lite lagom många åk senare beger vi oss tillbakabildning brottsplatsen och avnjuter en vinare i snön.
Hos mig:
Sol
-2
Taccokväli kväll
Hejhopp

Att få svar

När man ställer en fråga tycker jag är bra att få... Hummanden och kanske det och jag vet inte hör inte dit. Man har alltid rätt att säga nej o pass, men ..
Dagens tur blev alltså ingen tur, utan den blir i morgon till Klövsjö/storhogna. Med obligatorisk matsäck:) idag har det vart lagom mulet och plusgrader. Tungt att åka o ganska smörigt i backen.

"gubbarna" stod för maten i dag, och det kändes lyxigt att sitta i bastun med cider och inpacknig medans nån annan grejade maten. Dom klarade det galant och detta med att alla skulle ha varsin matfixardag föll väl ut. Kan varmt rekommenderas :).
Mannenimittliv kvitterade ut sin 40 års present igår. Skotertur med tillhörande våfflor i nån stuga på fjället.
Alla är ganska så slitna i kroppen efter massa dagars åkande så det var skönt att gräva ner sig i snön med lite vin på eftermiddagen.

I hallen här ser det ut som hemma hos familjen Annorlunda. 7 par pjäxor, 3 boots, 8 vinterkängor och lite jumpadojjor. Från det ena till det andra så är vi oxå familjen annorlunda eftersom vi lever i kollektiv med 4 barn, 2 mammor och 2 pappor..... Är inte det annorlunda??