Uj Uj Uj

som närkingen säger.. Kumla Motor stadion. 28 augusti 2008 21.15
Indianerna utan Pepe, har krossat Smederna som var sargade, utan sina tre bästa. Men det skiter väl jag i! 10 femettor, indianer som levererar båda i alla heat utom fyra av 16!
Det kan inte bli roligare att gå på match!
Nu hoppas vi bara att dessa killar kan slå Västervik, för då... är slutspel ett faktum!

Frågan är bara om mitt hjärta och ben klarar fler matcher på Hea. För det börjar bli kallt på kvällarna. Så även i går. Dessutom blir det sent för barnen.. Dottern nästan somnade innan vi kom hem. Det är ju inte slut bara för att man har gått ut. Nix pix. Det ska köras ut med bilen också.
Gårdagens siffra på betalande publik var 3393 personer OCH alla dessa nästan har en bil!
Men jag står gärna i kö en stund för att smälta detta fyrverkeri som också var i går!


Idag har dom lovat uppehåll, så jag hänger väl ut tvätten. Sen ska jag göra äppelmarmelad, och bära in hö till bompisarna, och tända i pannan och duscha och fixa matlåda, och jag hoppas att jag hinner träffa barnen innan jag ska till jobbet halv två.

Mannen i mitt liv har begett sig till Karlsatd på Kick off. Han kommer hem i morgon, så barnen åker till mamsen senare på eftermiddagen, och blir i morgon upphämtade där.
På söndag åker dom till stugan för att fortsätta fixa på sin koja. Jag tror att L & E kommer dit och bygger också. Mannen i mitt liv kanske behöver åka till Astad för att hjälpa P med takstolarna till deras nya utbygge! Jag hoppas vid min svans att det blir kalas där sen!
Inflyttning, 30 år, 35 år + takstols fest. Allt i ett kanske....
Du T, det räcker med en enkel 5 rätters............
Kanske blir det bröllop i trädgarden?

Hahahaha jag bara retas. Det är nåt jag är bra på:)

Nåt annat jag är bra på är att bli irriterad på mäniskor som är elaka mot sådanna som inte kan försvara sig. OCH människor som inte lyssnar på vad man/jag säger...
Kanske har jag blivit lite bättre?
Nähä inte det..

Hos mig:
Disigt, början till uppklarnande
11 grader varmt
tvätt klar
2 koppar kaffe slutMassor med äpplen på alla träd


Vårt hus från          Vår bästa investering!  Höst färger
Öster


Ha en underbar dag!
envanliganna

En ny medlem i familjen!!

Eller säger man släkten? Min kusin har fått sitt tredje barn i fredags GRATTIS Det blev en liten L. Jag fick bilder på henne och hon är ju lika söt som alla andra bebisar!
Måste åka till dom och lukta.

Så var det då dags för Sannahed! Lejonen stod för motståndet denna kväll. Det var många med mig som trodde att detta skulle bli en promenadseger för gästerna, eftersom dom leder tabellen. Ha, så blev det nu inte. Tillslut vann dom med ynka två poäng.

Sonen rusade in och gav blommor till Lejonens Chris Holder och kom sedan rusande tillbaka för att ha ett papper. Svåger var snabbast upp med ett, varpå sonen rusar tillbaka och får Nikki Pedersens autograf. Lyckan är total!

På torsdag är det Hemma mot smederna, den matchen som blev uppskjuten pga regn för ett par veckor sen. Jag tror att dottern och jag åker. Men vi  får se.

Nattinatti
envanliganna

envanliganna presenterar stolt

VECKANS MAT:
Måndag: Köttbullar och stuvade makaroner
Tisdag: Tomatsoppa/köttsoppa
Onsdag: Lasange
Torsdag: Fisk och potatis
Fredag: Frukostkorv sås och potatis
Lördag Kyckling och ris
Söndag: Kött sås och potatis.
Made by R.

Jaha, så var det då dags för den sista auktionen för sommaren. Inte mycket folk alls, och en hel del skräp rikare blev vi. Ja, lite fina saker också. Ett bord tillexempel. En fin porslinskanna och ett par ramar.

Barnen tröttnade ganska snart och cyklade i väg mot stora huset. När vi mammor och en pappa kommer dit för att fika är samtliga barn djupt koncentrerade på att städa hönshusvinden. Det ska bli ett tillhåll! Det var det redan på den tiden då mannen i mitt liv gick i kortbyxor, så et var bara att börja damma av det gamla stället.
Det är så roligt och se barnen gå in med liv och lust för ett projekt! Dom slet som djur, och jag ljuger inte när jag säger att det jublades när vi sa att dom kan fortsätta nästa helg!

I helgen har det varit Kvinnersta dagarna. Från första början tror jag syftet med dessa dagar var att visa upp skolan och dess olika linjer. Eller inriktningar som man säger nu.
Jag var besviken. Det var inte alls mycket som visades.
Jaja vad är väl en bal på slottet, när man kan få en cykeltur på 5 * 2 km.. Barnen knorrade lite, men jag sa att det kostade 100 kr att parkera, och det kan man ju ha roligare för! Nu kostade det bara 40, men det sa jag inte förrän vi kom hem :)

Veckan som kommer:
Må kväll
Ti dag
On. ledig ska på data utb..
To ledig
fr kväll
Lö dag
Sö dag

nattinatti.

Och du Anki, L sa att du hade tur. Sista platsen på kursen gick till dig!

envanliganna