Datorer

jag är som bekant inte bara usel, utan mycket usel på att hantera datorer..
Sonen satsade sina sparade pengar på en dator. Lillebror har byggt en och nu är det bara att köra i gång. Tack snälla J för hjälpen.
Denna lillebror som ändå ska fylla 19 (ops) är även data support. Lilla lillebror kan en hel massa han också, så det känns tryggt att omge sig med idel data vana människor.
Dottern knorrar över att inte hon har en egen dator, men jag säger att det får dröja!

Den här veckan har jag haft fyra moorgnar på rad, vilket för mig är väldigt ovanligt. Det känndes i morse när mannen i mitt liv ruskade liv i mig 05,36.... Men i morgon får jag sova! När man jobbar dagar är det bra att ha en matsedel. Bara att följa! Det har jag säkert sagt förut, men det tål att upprepas.


Hos mig:
Barnen sover
tredje tvättmaskinen väntar på att hängas
Kaffe :)
+3 grader, blåser

Mat i morgon: köpe Pizza, det var ett tag sen.

Hejhopp
envanliganna

Ännu en gång!!

FYND!!! tadaaaa
Barnens skidkläder handlade jag för två år sen på vårrean. Tag tre plagg betala för två. Strålande. Men säg den lycka som vara för evigt. Barnen växer som bekant, och i Romme i onsdags blev det bevisat. Kläderna var i minsta laget. På längden. Jag har inga breda barn, som växer ur på brädden, utan bara på längden.
Barnbidrag i dag, så vi åkte till stadium. Båda hittar byxor och jacka. Till kassan. 199 kr / del... Yes ordinarie pris  Jacka *2 á 699 kr, byxor * 2 á 599 = 2596 kr.
Det är bara att tacka och bocka!

Romme var bra. Här kommer envanliganna i hjälm..

Det var ganska ovant, men praktiskt att inte behöva hålla reda på mössan.. Mössa ja. Jag köpte en på intersport. Det ser ut som ett fårskinn:) Hoppas det blir ännu kallare, så jag kan ha den.

Hejhopp
envanliganna

Romme Alpin

Snö, snö och snö.
Vi skulle ha åkt halv åtta, men dottern kommer ner halv åtta och frågar varför jag inte har väckt henne... Kan man undra. Jag vaknade också precis.. Ringer mannen i mitt liv som lovade dyrt och herligt att väcka mig innan han åkte 6.30. Han svara att, du svarade mig. Jag pratade med dig... HMM inget minne av det.
Nå väl matsäck och i väg, inget att hänga läpp för.
Håhå jaja soppan i bilen är nästan slut. Ringer mannen i gen fast han inte kan göra nåt bara för att påpeka att bensinen inte kommer att räcka längre än till Linde.. Jaha och vad ska jag göra? Du unde ha tankat!

Väl i Romme är det ganska mycket folk. Men vi hade laddat liftkorten innan så det var bara att ge sig ut. Det var ganska många bussar och jag tror att stockholms förorter har  sportlov nu......
Vi åker och fikar och åker igen. Det enda som fattas förutom solen är mannen som jobbar.

I morgon ska jag jobba. Egentligen skulle jag ha varit ledig, men en kväöll kan jag klämma in. Jag lovade barnen att göra negerbollar. Mannen kommer att vara i Borås, men barnen klarar sig, och jag kommer ju hem till halv elva.

På lördag ska vi med svärföräldrarna och lite mera människor och bowla och äta mat.
Ha det underbart!

Hejhopp envanliganna