Det här med

Ålder. Åldersnoja. Åldersfixering. Du kan inte göra det här för du är för liten, byts ganska snart av : inte ska väl du göra det. Du som är så stor?? För att tillslut bli det som man JAG säger mest, så blev det när jag blev 40. Eller " bara för att jag är äldre än du"
Tjatigt... 
Är det så.? 
Ska livet vara så här nu? 
Äta jobba sova dö, för att citera mr Gessle

Återigen konstaterar jag att ännu en vecka lider mot sitt slut, och det ät första advent på söndag. Ljusstöpningen den traditionella äger rum i morgon. Det blir bra. Det är så roligt att ses och äta lite, prata massa skit och kanske få med sig ett eller annat ljus hem :)

Hos mig: 
Tantvarning
Dotter och kompis uppe
Sonen i Jönköping 
Mannenimittliv framför tvn

..................................

Tjugoförsta november tvåtusentretton
21 november 2013
21 nov 2013
21/11-13
131121
 
Hur jag än skriver det så blir det ingen skillnad.
Det ÄR snart bara en månad kvar till den omdiskuterade, ångestframkallande, röda, ekonomisktavgrundsstora högtiden.
Den mysiga, ljustäta, pyntiga och extremt godisiga högtiden.
JUL
Jul, jul, strålande jul
Räven raskar över isen
Det strålar en stjärna
Mer ju, ge mig mer jul
 
Postlådan behöver nytt fäste för att klara handelns all reklam som ska komma. Det är bara att suga i sig. Vare sig manvill eller inte.
Jag vill. Jag tycker om julen. Jag tycker det är mysigt att vara ihop, sitta och titta på alla bra filmer, äta god mat och förhoppningsvis vara ute i snön.
Snön ja Det snöade lite idag. Bara några fjun, men va gjad jag blev!
På trappen lyser våra fina lyktor och jag tycker det är synd att jag inte kan sitta ute och titta på dom.. Ja det kan jag väl, men det har jag ingen lust med. Då fryser jag ju..
Och DET är bland det värre jag vet, att frysa. Tycker heller inte om å svettas ute..
 
Katterna har förstått att ingen är farligare än nån annan och Sissela å Sally springer som galningar, och jag hoppas att dom snart kn ta sig utomhus och rusa av sig.
Sixten ligger mest och tittar på vispekatterna när dom far runt..
 
I helgen mina vänner är det jobbar helg :)
 
 

131118

Månaden som framkallar känslor. November. 
Det finns en förening, novemberdisets vänner. Kanske skulle jag gå med där? Jag tror att det är för dom som liksom jag inte tar skada av mörker, dis och fuktiga dagar som aldrig blir ljusa. 
Somliga är som jag, inte många som jag känner om jag tänker efter.. Men nån känner jag nog, som är lika som jag. Som får fnatt på våren när solen obevekligt visar hur skitiga fönstren är, hur dammig soffan har blivit eller hur skitigt det är i skåpen... 
Har jag levt i det här hela vintern????
Den andra delen människor som är mycket större får höst depression av det som gör mig glad. Längtar sååå efter våren, och kan tänka sig att gå i ide. Gör vad som helst för att den skandinaviska längsta årstiden ska försvinna ur universum... 

Handlade veckans mat idag. Provade nya Coop, och vart inte besviken. Summan slutade på under 600, men då ska det tilläggas att denna vecka är frysrensningens vecka. Fast det är inget fel på blodpudding, gröt eller soppa. Inte om ni frågar mig och min familj. 
Vi st klarat en månad på tusen kronor en gång för nåt år sedan. Men då var skafferiet, kylen och frysen i det närmaste tomma. MEN vi bevisade för oss själva att det funkade. Vi klarade det tillsammans :) Jag hade främmande i morse. Vi drack upp nästan 12! koppar kaffe....
Det behövdes inget mer på hela fan, och magen höll!!