Så var den här

Fredagen med det stora F'et
Börja jobba fredag
jag är nöjd. Jag har haft en kanon semester. Med allt innehåll som man kan tänka sig.
Sol, några dagar
Regn många dagar
Bad lite grand
Utbrott några stycken
Genomklappning en
God mat massor
Glass japp
Trevligt sällsakap naurligtvis
Lästa böcker hm ja kanske fyra fem
Så summerar jag alla mina veckor så får jag vara nöjd. Dock lägger jag denna somma i kategorifacket mindre bra, eftersom jag saknar klarblå himmel utan moln. Idiotiskt kanske, men jag tycker att det symboliserar sommar. När det är så varmt att man inte orkar annat än gå ner o kasta sig i vattnet, OM det inte är så att man jobbar den perioden, DÅ vill man ha MOLN dom timmarna man är på jobbet. Sen kan det vara fint :)
Då börjar jag tänka höst. MEN VÄNTA LITE!!!!
Hela Augusti är kvar! Okej, jag väntar...
Augusti brukar bjudda på varmt o fint väder. I synnerhet dom dagarna efter skolan har börjat. Det säger iallafall min kloka svärmor, och hon brukar ha rätt, så jag hoppas att det är så i år med.
Dottern o jag är hemma innan jag ska jobba, och jag ror att hon hade tänkt baka blåbärskaka på förmiddagen. Jag hoppaspå det, för hallonpajen hon gjorde här om dagen var ljuvlig :) Honärduktig våran "lilla".
Sonen o hans kompis är kvar i NB, och jag hoppas att dom har bättre tur med kanoten idag. Sist gick det för höga vågor, så dom höll på att välta, och det vill man ju inte..
Hos mig:
Mulet
20 grader
kaffe
Artur ff trasig...
hej hopp
envanliganna

Jag lovade

mig själv att INTE titta på sajterna som tillhandahåller väderprognoser. Bara för att jag blir besviken över vad jag ser.
Igår sken solen och vi hadebeslutat oss för att fara till BodaBorg och leka. Vad händer?
Jo solen skiner...
Idag har vi bestämt oss fför att ta pick o pack och åka till NB, bara för att det skulle bli sol o bad, varmt o skönt hela veckoslutet.
Vad visar vädret då?
Regn o rusk.....
Fast igår när jag tittade, så skulle det vara fint.
Vad/vilken är slutsatsen?
Det går inte att planera sommaraktiviteter i Sverige.Det blir fel hur man än gör..
Och så detta med mitt löfte. Inte hållit det... INTE hållit..Hållt hollt hur man nu stavar.
Hur svårt kan det va?
I morgon börjar jag jobba efter nästan 6 veckors ledigt. Dundrar in och börjar med en fredagkväll av alla dagar.. Dock visar ju det att hela veckan innan var ledig, och det blev ett par extra dagar. Inget att spotta åt.
Barnen har ju sommarlov några veckor till, och jag kommer inte att jobba så mycket under dom närmast kommande veckorna.
Har lite svårt att förstå, att  mina småungar är så stora att högstadiet väntar båda. Läxor, bussaro träningar är snart slentrian igen, och det är inte längre ledighet för dom förrän vecka 44, då det är hostlov.
Jag hoppas på att vi åker till London då, om jag inte misstog mig, så hade mannen i mitt liv en resa på gång.
London var jag i på språkresan för 22-23 .... år sedan. Medans barnen o mannenimittlivaldrig varit där. Så det skulle kunna vara en kanon ide!
Annars kommer hösten vara lugn. Lenne fyller 40, T fyller 40, och jag hopps att vi hinner med en tur till Liseberg med familjen K innan dom stänger för säsongen.
Hos mig:
Halvklart
20 grader ca
kaffe
sovande barn
Artur är trasig...
hejhopp
envanliganna

ToR

Sommarstugan, hemma, sommarstugan, hemma....
Osv osv.
Har man valt att bo utanför nätet av kontinuelig stads trafik får man köra sina barn/ungdommar dit dom vill åka när tiderna för den allmänna komunikationen är kass.
Det visste vi om och var väl medvetna om när vi bosatte oss här för 16 års sedan.
men en bra bok i öronen så kan jag åka. Bara barnen är nöjda. jag är så glad att det finns vänner runt omkring!
Grabbarna grus är kvar i sommarstugan medans jag och dottern tog den ena bilen till stan för att mellanlanda hos en kompis.
Mannen i mitt liv kom en stund senare, och sen vart det svart.
Plupp, så gick strömmen......
Bara att lassa av veden, och glädjas åt att det inte behöver bli panik körning i vinter för att veden är slut! Alltid något :)
Imorgon måndagbörjar L att jobba. Ågren? Nä jag tror att han är ganska nöjd.
Själv har jag nästan hela den kommande veckan... Det enda som stör är att det ska bli fint väder nästa helg. Ja det är mig det stör, eftersom jag börjar jobba, men jag gjädjsmed alla andra semesterfirande människor som äntligen får sol på snoken. MEN en varningsflagga viftar... Jäkla SMHI, YR, KLART och allt vad väder sajter heter har haft fel förut.....
I morgon ska dottern tillbringa dagen med E, medans jag ska till gissa.... sommarstugan.. för att hämta upp sommarlovsgrabbarna. Ju längre i stugan, ju längre utan dator... ;) Ops
Hos mig:
Planering...
Vin, det är ju trots allt söndag...
ett barn
man som ska sova snart
ljus
22grader varmt, tro det eller inte...
HejHej
envanliganna