Rapport från jobbet

Natt jobbet är egentligen inget för mig. Trött och dan......
Åkte med L och A till jobbet i går kväll, och jag ska säga att det är bra. Det är problematiskt att köra hem efter att ha varit i farten på jobbet i 10 timmar, och till det varit vaken några timmar innan man åker i väg.
Sova kan jag så det är inga bekymmer!

Här är det ganska lungt, men jag tror att vi har en liten dam med magsjuka.... Äckligt!!!!!

Dagen i går tillbringade jag ju mest i sängen, för att vakna till framåt 15 när sonen kom hem från stan, där han hade gått på marknaden med I, och varit och fikat.
Dom ska ses flera gånger sa sonen och det lös i ögonen :)
En mammas hjärta pyser för barnen när det går bra, och dom är glada.
Är det inte märkligt att barnen påverkar sinnestämningen i hela familjen? Är barnen ledsna och oroliga så kan varken jag eller mannen i nitt liv slappna av och hela situationen blir psykiskt påfrestad!

Nu ä det dags att väcka på de sovande patienterna för lite blodtryck, och snart ska vi få gå hem.
Jag skickar en tanke till alla dom som precis har gått upp!!!

Hejhopp
envanliganna

En av fördelarna

med att vara flexibel är att man få göra saker som man kanske inte skulle ha gjort annars. Att utsätta sig för risker/ obehagliga saker utanför "komfortzonen".
Alltså att göra nånting som man känner lite pirr i magen inför, eller tycker är lite obehagligt...

Min chef M ringde mig i morse och frågade om jag inte kunde byta mina trygga kvälls/dagturer i helgen till tre nätter. Det var frestande att säga nej, eftersom det har gått ÅR sedan jag jobbade natt..
Men vi lite eftertanke så accepterade jag budet med en liten fjäril susande i magtrakten. Inte för att jag tror att jag är okunnig, men lite ringrostig på deras nya rutiner, och nya placering av sakerna....
Hur som helst ska jag gå på ikväll, och vaka av på måndag morgon... Så var det med den helgen :)
Fast lite spännande är det! Och efteråt har jag ju vidgat min komfortzon.

Klinikdagen handlade just om detta. Att våga, och att arbeta i team.
På kvällen var det lite fest. Innan dess stannade jag till hos S och beundrade deras renoverade hus. Det skulle passa i vilken Hus och Hem som helst!
Jag han inte fixa håret, eftersom deras dotter A 1½ år bjöd mig på fika bland dockor och nallar och jag vart helt såld!!!

Solen gör ett tappert försök att bryta igenom molnen, och jag ska dra på mig skorna och gå och möta dottern tror jag. Brukar inte vara så poppis, men jag behöver ju inte gå enda fram, eller?

Hos mig:
Tvättmaskinen går
Kaffe när dottern kommer hem
-10 grader
Har varit på biblan och lånat engelska böcker till barnen. Får se hur det går.

ha en underbar helg!
envanliganna

Så var det dags igen!

Huga ligen! Nu kommer det mera snö!!!!!
 Jag kan inte påstå att det är mina ord, eftersom jag älskar snö.
Men det är många som förfasar sig och tycker att det räcker nu..

Igår var det en synneligen trevlig dag. Jag och T, som inte har sets på 6 veckor hade bestämt träff för att äta lång lunch. Och visst blev det lång lunch. Jag undrade om dom skulle gå ut med en efterlysning om hon inte kom tillbaka, men T sa att det inte var nån fara.
Vi pratade om allt och ingen ting, jag kan inte säga att vi löste några som helst världsproblem, men lite sociala funderingar vände vi på.  Det är gansaka ovanligt och en ny känsla att sitta i flera timmar tillsammans med någon utan att barnen är med, eller kommer och lyssnar eller ska ha hjälp med nåt. Skönt!!

När kvällen kom träffade jag A och vi åt ettpar bitar sushi tillsammans, och funderade över var alla människor var. Där vi satt var det bara vi, och eftersom det var lön för de flesta så kanske frågan var befgogad.

Idag sätter hindersmässan i gång, och nog blir det vintrigt alltid! Jag ska hämta dottern och åka dit. På vägen ska vi hälsa på Svärfar som är inlagd ett par dagar. A behöver se att han inte är döende...

Hos mig:
Jeans fynd!!!! Tre par 524 kr
Lakansfynd. Två bäddset 198 kr
Snö
Inget kaffe än så länge
ska kolla sex and the city


ha en underbar dag!
hejhopp
envanliganna