Idag

ska det bowlas.. Jag är ingen fena, men tycker att det är roligt. Barnisarna lika så.
Hoppas på personbästa i dag...

Solen lyser och det är ett strålande höstväder. Jag ska lura ut barnen i dag med :) Sonen sover ännu, gud vet när han somnade i går. Efter mig antar jag, men det är ju iofs inte så svårt..

Ha en bra dag
envanliganna

Vilken usel mamma!!

Jag antar att det inte är sista gången jag missar nåt viktigt, men i går gjorde vi det. Både mannen i mitt liv och jag!!
Vi kom försent till dotterns lilla konsert, och satte oss precis när dom var klara!!
Varför?
Jo tidsavståndet missbedömdes och som vanligt kom vi inte direkt dit vi skulle, utan cirklade en lite stund först.
Jag vet inte vem som vart mest besviken. Jag eller dottern...
Tur i oturen var att F, F & N satt där och lyssnade.......

Idag är detta lilla bekymmer någolunda skuggat, och vi går vidare i solskenet som är idag. Jag försöker få ut båda barnen i solen.. sonen sitter i solen och läser KP, och jag och dottern ska gå spåret tänkte jag.
Handlat har jag gjort så nu är det bara att fixa maten.. Korv och makaroner till lunch, och hjortfärsbiffar och potatis till kvällen. Kalasmat för hungriga höstlovsfirare :)

Ha en bra dag i solen
envanliganna

När man är

liten är det kanske inte så kul med syskon. Jag var dock 17 när jag fick mitt första syskon, och jag kan säga att det var roligt. Kände mig stundtals som en ung mamma. När jag var 19 föddes lillebror nummer två, men då hade jag flyttat och kantakten oss emellan blev inte lika intrensiv som med brorsa ett.
Dom var ju små, och jag kan inte säga att jag har haft så mycket nytta av dom förrän nu.. Ja kanske i några år.
Dom är mina bästa data suporters. Inte bara mina, utan hela familjens. Det finns ingenting som dom inte kan hjälpa till med.. Sonen har lärt sig massor.

Igår var vi hos mamsen och fikade med dotterns hembakade blåbärsmuffins. Mamsen hade namnsdag. Lillebror visade mig spotify.
Inte för att jag inte visste vad det var, men nu har jag fixat in det på den här datorn. Sonen var inte sen att hänga på heller.
Så nu är vi på..

Dottern är i Karlskoga hela dagen i dag. Kulturskolan hade ett samarbete, och deras orkestrar skulle träffas. Vi ska på konsert i kväll.

Hos mig:
Duggregn
Höst löv
kaffe
sovande tonåring...

ha en underbar dag
envanliganna