Jag plockade
med mig en bok, kokade kaffe och tog fram ett par sitt underlägg. Travade i väg längs stigen och kom dit där det brukar växa blåsippor.
Hittade min sten och satte mig och läste. Skönt. Inte tyst, eftersom järnvägen går nedanför, och lastbilarna till brottet går brevid. Men det gör mig inget. När jag har en bra bok kopplar jag bort.


Idag ligger dimman tät over oss. Jag ska snart gå ut och lasta av all ved, slänga i en tvätt och göra kålpudding.. Det har jag aldrig gjort förut:)

Ha en underbar dag!
envanliganna

Jag har en teori

Om det regnar mycket på sommaren, så kommer det inte regna på hela hösten.. Eftersom jag tror att det finns en viss mängd vått som ska ner!
Nu måste det ju vara lika med den här gula lysande saken på himlen. Den sk solen...
Eftersom den lyser så väldigt, och länge, så måste det vara för att det inte var så mycket sol i somras. Och då kommer det ju inte att bli så mycket sol i vinter.....

Ja vi får se om jag har helt fel i min teori.

En annan fundering jag har är varför lokalradion har börjat med att sammanfatta de lokala nyheterna först ett par minuter innan hel timme dvs innan Ekot´s nyheter. För att sen sända lokala nyheter halv timmar... Jag tycker att det blir tjatigt.
"Men lyssna inte då!!!"
Det får nog bli så... P3 here I come!!
Det blir som med COOP. Min älskade boutiqe som jag har handlat på så länge! Nu har jag lessnat och gått över till Ica Maxi :)
Skam den som trodde att jag var konservativ..

Matsedels tillverkningen fortsätter. Jag gjorde veckans, och dottern blev sur över att hon inte fick vara med. Men gör nästa veckas då sa mannen i mitt liv. Sagt och gjort tjipp tjopp så hade hon fixat vecka 41!
SÅ här kommer två veckors mat.. Det blir tungt i vagnen......
V40.
Må: Soppa och smörgås
Ti: Kålpudding och sås och potatis
On: Tunnbrödsrulle med korv o mos
To: Makaronpudding och lingon/ketschup Hur stavar man?
Fr:  Wook
Lördag -söndag Rester:)

V41 Dotterns vecka
Må: Potatis omelett
Ti: Köttfärsröra... Vad är det?
On: Gegga ( kassler och ris, blandat med sås)
To: Fiskpinnar med potatis och spenat
Fr: Lasange
Lö: Kräfrskiva med Farmor och farfar
Sö: ??

Så. Nu ska jag bara handla allt. Men det är måndag och jag ska åka snart, så det är inte så mycket folk..

Oc du mamma. Jag jobbar på Tisdag eftermiddag, torsdag och fredag dag! Kram

Ha en bra dag envanliganna

Nu har

solen skinit i så många ddagar i sträck, så det finns inte!
Jag lapar i mig och hoppas på att det ska räcka till sommaren. Men det kommer det naturligt vis inte att göra. Jag måste fylla på med soliga händelser.

Igår fyllde mannen i mitt liv år. Vi var och åt tillsammans med hans mamma och pappa. Äbben bror var med. Jag tror att vi år i två timmar, och när vi skulle resa oss var det stelt.

Ikväll kommer min mamma och hennes familj. Jag har som sig bör bakat en tårta. Jag hoppas att dom är riktigt sugna för den ska ta slut.
Jah har även hängt fram lite olika klänningar till mamsen.
den 24-25 oktober ska hon vara med på en champange och Fine wine mässa i Örebro, med självaste Carl-Jan , och då kan man inte klä sig i vad som helst..
Hon berättade att volangerna hängde ut när hon provade den fina kjolen... Herre gud det händer den bästa. Men att banta ner sig på en månad det funkar inte.....

Ieftermiddag ska dottern och jag gå på stan och ekipera henne. Listan är lång, önskemålen specificerade. Så nu ska vi bara hitta de rätta affärerna.
Jag äntar att det tar ett tag.. Men bara vi är hemma till sju. Då kommer mamma!
www.metro.se/noje
Klicka på länken, sedan på elvis, efter det på 24 september och skratta åt den bästa Elvis på länge!!!!!

Hejhopp
envanliganna