Förvirringen

är total så här runt alla helgdagar. Det är lördag på måndagen söndag på tisdagen å sen onsdag. För att sen bli lördag och söndag..
När jag vaknade imorse var jagtvungen å fråga mannenimittliv. Det blir inte mycket lättare när han och barnen är lediga. Fast nu vet nag att det är nyårsafton och onsdag, och bussarna går som lördag.
Det verkar som om vi kommer ha båda barnen hemma i kväll, även om sista ordet nte är sagt. Dom delade känslorna över det låter inte vänta på sig. Jag tycker det är jätteskönt att jag vet var dom är, samtidigt som jag funderat på varför dom inte vill vara med sina vänner..
MEN kanske måste jag sluta fundera.

Vännerna kommer hit, så får vi se hur många vi blir. Det är somsagt inte så lätt å veta antal med många tonåringar. Maten blir toppengod och enkel. Det är sällskapet som är det viktigaste! 

Dotterns kommentar när jag stolt visar mitt mellandagsrea fynd. En bikini. 
Ska du gå i Pride paraden?
Jaja, om du tycker den är fin ska du ha den! Tack raring ❤️

Så 
Gott nytt år

Var rädda  om varandra sär ute

Årets sista frukost

Pustar ut

i soffan efter en fantastisk julhelg, med firande i tre dagar och en fjärde tillsammans med släktingarna på det traditionella knytiset.
Kan inte säga att jag är helt slut. Utan det har gått bra, både på jobbet och hemma. 
Så med första julklappsboken ett glas gott rött och sällskapsresan snowroller på tv bara är jag, och ser fram mot kommande lediga dagar.

Att få skicka julkort är roligt, att få är också roligt. Men i år var det nog sista året vi kunde kort med barnen på. Våra ljuvliga barn. Får glädjas länge åt det fina kortet..Dan för dan före

Dopparedan
Granen står så grön å grann i stugan
Sjung hopp faderallan lej
Nu har vi ljus här i vårt hus

Dottern och jag ska baka efterrätt tills den 26 när vi ska ha knytis hos moster. Det hinner vi precis innan jag ska jobba. Sen är det julafton i morgon och på onsdag och på torsdag. Hurra

glöggkvällen hos grannen i går sträckte sig till midnatt nästan, och det var ordentligt roligt. Tur att det var kort bit gå hem. Snön föll och det va så vackert. 
Det var väldigt roligt att träffa alla grannarna på samma gång