Kan man tänka....

nu var det en evighet sedan jag var här..Igen. Kanske en periodare?
Moste L kom idag! Trevligt, trevligt. Med sig hade hon sambon K och hunden Dino. En stor ljusbrun skapelse. Påminnde lite om en jerseyKo.... Hur som helst så var det säkert ett år sedan vi sågs fast vi bor 10 minuter från varandra.  Bara.

Dotterns och mina bulla med nutella gick åt som smör, och nu måste jag nog baka nya till hennes födelsedag på lördag.

Blåsigt har det vart idag. Tros detta prommenerade jag långa rundan och belönade mig med fika. :)

Bara ett livstecken från mig

hejhopp
envanliganna

Att

lägga om dygnsrytmen till natt rytm är inte så svårt som man kan tro. Att lägga om till vanlig rytm är svårare.. Jobbar men sen ett "vanligt" pass mellan nätterna är det inte lätt alls....
Blev tillfrågad om två nätter till, och det kunde jag ju, så så blev det. Det luriga nu är att sova på förmiddagen/efetermiddagen så nattens 10 timmar är möjliga att genomföra..
Ska snart lägga huvet på kudden :)

Om 4 veckor åker vi till varmare land tillsammans med familjen G-N. Det ska bli ohyggligt skönt! T sa att hon inte ska kliva av solsängen, och jag tror att jag håller med! Många böcker tar jag med. Och blir vädret sämre än tänkt, får vi ligga inne och hinka gröna hissen.. :)

Hos mig
går tvättmaskinen
sover katterna
dricker envanliganna kaffe
har barnen gått till sina bussar
ska envanliganna  med dottern på sminkkurs ikväll. Spännande..

Veckan som är kvar:
Onsadg: Natt
Torsdag: Natt
Fredag: Sover
Lördag: Romme
Söndag: Volleyboll
Måndag-tisdag-onsdag ledig
torsdag: Planeringsdagar
fredag-lördag-söndag ledig :)

hejhopp
envanliganna som om 1½ vecka har sin bil tillbaka!!

Natten

känns alltid lång om man inte har saker att göra. men hittills har jag sprungit som en lite iller fram och tillbaka till akuten och avdelningarna med patienter som ska läggas in.
Man lär sig nåt nytt varje dag sägs det och det tror jag stämmer.
Jag brukar inte ha problem med att sova efter arbetad natt. Men i dag, eller igår....  vet jag inte vad som flög i mig. Vaknade 11.30 av telefonen och kunde inte somna om.. Besvikelsen är enorm eftersom jag vet att jag har ett par nätter till.. Sätter mig och tittar på skidskyttet tillsammans med mannenimittliv, och lägger mig därefter. DÅ somnar jag som en sten och sover till 18 när maten är klar. Skönt!
Så nu när klockan är 3 på natten är jag inte så trött som jag skulle kunna vart om jag inte sovit ordentligt.


I morgon ska mannen i mitt liv till stan vid ett, så barnen får fixa maten själva. Jag hoppas att jag hinner träffa Lenne innan jag ska iväg i gen, och jag tror att barnen och jag får fixa lite mysfika på kvällen!
Agnes hade bakat en underbart god kladdkaka som jag tog med till jobbet, och om vi har tur, så har hon fixat en till tills i morgon.

Det som är när man jobbar natt är att man har ingen koll på dagens datum... jag har ingen koll på nåt känns det som..

Hos mig:
Jag L och E
Lungt och tyst
Ettpar patienter på akm

Nattinatti :)
envanliganna