Korkad var ordet

sa Bill, just det sa Bull..

Efetrsom torsdagarna i det gula huset på Åsbacken tenderar till att vara dom stressigaste dagarna i veckan, så kan man ju undra varför jag lägger att jobba kväll då.
Kanske för att slippa stressen? Hm, nja jag tror inte själv på den teorin.. Men en viss tvekan, eller ska jag säga en sekund av ouppmärksamhet och så vips liggrer där en kväll.
Min stackars man får åka Stan- Dylta -Stan- Dylta-Stan jag vet inte hur många gånger. Dessutom är dottern trött, ordentligt trött när hon äntligen kommit hem. Så då skulle det behöva vara nån här som ser till att hon hinner med det hon ska innan det är dags att stoppa örngottet i örat..

Måste titta över torsdagarna, det är bara så!

Imorgon är det som bekant fredag och vi ska tillsammans med familjen W till Ullared och göra över med pengar på GeKå´s. Knäppt eftersom vi måste spara massor till sportlovsresan..
 Men nu är det som det är, och dottern ser fram emot detta, ja jag också :)

Hos mig skiner solen, och jag ska ta fram snabeldraken och svepa runt i huset. Min förhoppning är att vara klar om nån timma så jag kan fixa maten till kvällen OCH få lite sol på näsan, innan det är dags att åka till jobbet. Det blir tidigare idag eftersom jag ska på ett möte mellan halv två och halv tre.. Så jag måste läsa in mig innan. Efter det så är det samtal med min elevs lärare så jag hoppa stta nån kan täcka för mig tills jag kommer...

Ha en underbar dag
envanliganna

Mannenimittlv

her fyllt år. Varje år fyller han 17. Jag kan tycka att det är ganska praktiskt, eftersom jagt har lite svårt med att hålla reda på åldrarna hos folk. Speciellt dom i min omedelbara närhet.. Inte ens min egen ålder lyckas jag hålla koll på.
Vi lagade en god trerätters som vi avnjöt med vin. Sen skulle vi ha tårta, men alla som skulle velat ha var upptagna med annat, så det blev inget med det!

Lördagen tillbringades i NB med att titta på SGP på storbild. Jublande glada var nog samtliga när Gollob säkrade VM titeln redan i näst sista omgången. Han har kämpat länge, och nu var det äntligen dags. Grattis från lilla sverige!

Söndagen bjöd på ganska kallt och blåsigt väder, men det hindrade inte mamsen och hennes familj att komma två timmar innan utsatt tid och fira mannen i mitt liv. Tårta blev det om än inte på det vis dottern hade velat..

Alla människor gör listor. På vad som är bra, dåligt eller katastrofalt. På vad man ska göra eller packa. What so ever..
Jag har en aldeles egen lista, som jag har döp till Annas student´s hall of fame.
Jag kan säga att det är svårt att kvalificera sig... och på alla mina år som undersköterska och handledare så är det bara ett fåtal som har kommit med... Men nu har jag en ny kandidat som kvalar in! En underbart trevlig och sympatisk liten människa!
Grattis J, jag kan säga att jag är kräsen i mitt urval!!

När jag fick lönebeskedet reagerade jag bara på att det var lite.... Mindre än vanligt. Kanske dags att börja kontrollera....
Ska ringa löse assen, för det stämmer inte alls.. Tur att jag tittade. Det brukar jag aldrig göra..

Veckan som kommer:
Idag ledig, tomat soppa med färska gifflar
Tisdag Dag, backahallen köttbullar och potatismos
Onsdag Ledig men möte kulturskolan köttfärssås och spagetti
Torsdag Kväll Backahallen x2 kulturskolan fiskpinnar och potatis
Fredag dag ULLARED!!!!
Lördag och söndag Ullared... :)

citat:

"Kalla aldrig en man idiot - låna i stället pengar av honom..."
W.C Fields
Kunde inte sagt det bättre själv..
hejhopp
envanliganna

Solen

lyser, och det är inte så konstigt att det inte är mer än plus 2 grad när klockan är 7.
Dottern ger sig iväg, lika sonen en halvtimma efter.
Envanliganna fixar äppelpaj till gamla farmor.
Hon har bränt sig på bröstet och högerarmen när hon skulle ta sig upp efter ett fall.... Så sjukhusvistelsen har varit lång. Och inte blir det lättare när man är 87 år. Nu är hon hemma med hemtjänst x 4 och har ett stort sår på ena låret där dom har tagit hud till bröstet.. Som ett brev på posten kom en hjärtsvikt i efterförloppet, och jag tror inte att det är så mycket med gumman!
MEN förra veckan fyllde hon år, så jag ska fira henne i dag hade jag tänkt.

Ledig i dag i morgon och på fredag. Sen ska vi ha Speedwaycaffe på lördag, och om jag inte är felunderättad så vankas det hamburgare och kaffe!
Mannenimittliv har satt upp en projektor, så det blir speedway som på en stor arena!

Eleven som jag fick mig tilldelad visade sig vara en pärla! Lättlärd intresserad och rolig. Jag hoppas att hon trivs lika bra med mig som jag med henne. Nu är det två nya på väg, så jag har lovat C att jag ska fixa schema till dom.. Kan åka in tidigare i morgon, eftersom det ändå är personalmöte.

Hos mig:
Kaffe såklart
Doft av äppelpaj
Tvättmaskin som snurrar
Sol
4 plusgrader.. burr

Haha ja visst ja.
Mannenimittliv berättade om sonens bravader...
Orientering är klurigt, speciellt om man håller kartan uppochner! Då går man fel överallt!!!!!
Till och med i lillåskogen!

Ha en underbar dag
envanliganna