Molnen

som hopade sig för några dagar sedan skingrar sig lika snabbt igen. Underbart. Utan att jag gjorde något.
Däremot så krånglar det på andra håll, och jag kan återigen bara konstatera att vårt äktenskap överlever ett annat.
Jag är här.
 
Detta med att jag säger att jag inte är som alla andra. KAnske får jag omvärdera dom orden ju äldre jag blir. Kanske ÄR det just det jag är. Som alla andra. Lite halvfet, smålat och rädd. Inte konflikträdd dock, men rädd att tränga mig på, rädd att stöta mig.
Fast just detta med att stöta sig, och våga stå för vad jag tycker och vill, och att stå upp för dom svagare, just det är jag inte rädd för.
Men som P sa. Jag är rädd att du är just som alla andra...
Vill jag vara det? 
KAnske får det vara så nu, så tar jag upp den andra anna sen.
 
Vi fick fikabesök idag. Kusin J och hennes J samt Herr Hund. Åh, jag blir så glad när ni kommer. Jag hoppas att ni vet att ni betyder mycket för mig och min familj. För det sa jag väl? Annars måste jag göra det! Å det snaraste!
Att vi dessutom fick ett fint vykort från mina andra favoriter idag, gjorde att den här dagen blev helt fulländad!
 
 

När jag läser

tidningens vädersida, och SMHI´s prognos kan jag inte annat än känna medlidande för dem som verkligen vill att solen ska lysa. Verkligen är beroende av solljuset på sin semester. Dessvärre kan man inte göra nåt. Inte ett skit åt att det ska bli annorlunda. Jo man kan åka till solen förstås, men det är långt ifrån alla som har den möjligheten..
Jag vill också ha sol, men när omständigheterna är som dom är kanske jag får nöja mig med att det faktiskt är uppehåll just nu. Jag har inte semester än på läääänge, så kanske hinner det vända?

Livet på Åsbacken i det gula huset är inte nåt jag klagar på idag. Ensam hemma innan jobbet när alla andra jobbar. En paj i ugnen för att ta med till bästa jobbet, och bästa jobbarkompisarna!
Jag firade ju ett år för ett par veckor sedan, och inte en enda gång har jag funderat på varför jag bytte arbetsplats.
Känner mig uppskattad för det jag gör, välkommen och respekterad för mina kunskaper.

Till helgen ska vi fira en pensionär på Mannenimittliv´s jobb. KUL! Sen går dagarna och vi ska åka till stora staden, till Säter och pappa. Vi ska till Uppsala hoppas jag och inte minst närkesberg.
Dessutom ska vi till Liseberg.
När jag skriver det så ser den inte mycket ut, och det är meningen. Jag vill inte att vi ska ha för många måsten.

MEN idag lever jag här och nu. Sittande på altanen med kaffemuggen medan gräsklipparen gör sitt och pajen gräddar sig läser jag en bok i väntan på jobbet!

Hurra

Midsommar

Tjo fadderittan, dans kring stången, små grodor, sill å potatis massor med människor 
Inte i år
Bara familjen. Sonen ska bort och så var det bara tre kvar. Underbart
Grillat och chokladfontän! 
Netflix och torra varma fötterAlla midsomrar sedan barnen var små har varit underbara dom också, men i år var det dag att prova en ny variant