Solen

lyser, och fåglarna sjunger. En perferkt dag till att städa skolgården som barnen ska göra idag. Jag har för mig att dom bruklar vara lediga sista april, men jag kan ha fel.
Utrustade med diverse spadar och räfsor, och med en matsäck i väskan gav dom sig i väg.. Sonen på cykel, och jag kan meddela att det så lite jullrigt ut, eftersom spaden och räfsan var på styret. Men E var ju med, så hon får väl plocka upp honom om det skulle bli nåt..
Dottern knackade på hos grannen, och dom gick iallafall.

Jag ska till Axfood och handla en massa godis till golfkiosken som öppnar på Lördag. Det är ganska lurigt att veta vad man ska köpa, och hur mycket..

I kväll går vi ner till grannen och grillar, och tar sedan sällskap ner till brasan. Jag kan säga att för min del är det inte lika viktigt längre, men för barnens skull så går vi di en sväng.

Hos mig:
Sol
tvättmaskinen snurrar
kaffe såklart
barnen i skolan

hejhopp
envanliganna

Kan någon

tala om för mig att det är vetenskapligt bevisat att man om man är ledig vaknar tidigare, och mer utvilad än dom dagar man måste gå upp en viss tid?
Som i dag. Jag måste inte vakna tidigt. Barnen klarar sig, och jag ska inte vara på jobbet förrän senast 11.30. Men ändå vaknar jag pigg och glad 6.15..

Sonen hittade ett annat lås till cykeln, eftersom den andra nyckeln helt plötsligt hade försvunnit i hans rum.. Dottern kom springande tillbaka efter att ha glömt glosboken..
Envanliganna studsade ut till torkvindan, och ut med komposten, och vad ser jag?
Jo Gullvivor! Är inte det tidigt? Nja kanske inte.

Konserten i Konserthuset var trevlig. Dottern var lite ilsken över att bara få vara med på sista numret, och få sitta i kulissen i en evighet. Sonen blev utvald av konfranceren Fredrik B nånting, att komma upp och dirigera kammarorkestern. Han var mycket stålt över det.
Jag tror att samtliga hade en trevlig eftermiddag. Så även gamla farmor som var förtretad över att dirigenten inte hade långbyxor, utan shorts. Vi försökte förklara att det var eftersom det var ett "ÖS" spel. Men hon stod fast vid sin åsikt.

Idag skiner solen genom lite moln. Tror att det blir varmt. Jag ska till jobbet och hålla en telemetriutbildning, ja inte utbildning kanske, men en repetiton av denna tekniska pryl.

Mat hos oss:
Må chiliconcarne
Ti fisk och potatis
On soppa

sen är våran vecka slut......

Hos mig:
Lätt blåst
kaffe
tvätt
kaka :)

hejhopp
envanliganna

Solen skiner

Men när man är på begravning så spelar det ingen roll hur varmt det är. Kallt enda in i märgen blir det iaf.
Begravningen för/efter farfar F var i går. En liten stilla stund med fina blommor och och vacker? sång..
Efteråt smörgåstårta på F´s altan.
Jag tror att alla kände att detta var ett fint avslut!

Dottern har övat och spelat på konserthuset hela veckan, och sen ska det bli konsert i morgon. Spånnande. Hon är dock lite besviken över att hon bara är med på slutet...
Alla kommer att vara där i morgon. Mormor morfar, farmor och farfar morbröderna... Jag tror att vi ta en halv rad:)

Veckan hos oss har varit bra. Solig och blåsig om vart annat.
Nu stundar helgen som ska bli supersolig, så jag hoppas att vi kan vara ute!

Hejhopp
envanliganna