Nu fick jag tummen ur

den berömda bakdelen.
Äntligen skulle jag kunna säga.
Herpes Simplex typ 1, en alltigenom fasansfull skit som har drabbat mig sedan jag var ungefär 10 år. Med blåsor på läpparna, med smärta, var och svullnad. Förhållandevis många gånger varje år. Jag har aldrig sökt hjälp, eller provat nån av alla salvor som alla säger funkar, utan tvättat med tvål å vaten, och när dom har gått ner använt mjukgörande. 
Vid vissa tillfällen som nu har virusinfektionen i sig gått över hyfsat snabbt, men gett en sekundärinfektion på läpparna, runt munnen och upp mot näsan.
Om ni nån gång kört omkull på cykel, och skrapat upp ansiktet så vet ni hur jag har sett ut i över en vecka..
Fast nu är det på väg å ge sig. Men det är inte vackert.
 
Så efter många påtryckningar från arbetskamraterna knappade jag igår kväll in mig på "Mina vårdkontakter" och beskrev mitt problem, och att det snart var utläkt, så bråttom var det inte.
Förvånad får jag ett samtal till jobbet i morse där jag ombeds komma till VC så dom får titta..
Så nu har jag tabletter stora som elefantbetar att ta när skiten är på väg nästa gång. Jag ska ge det en chans.. För jag är klok nu när jag är äldre ;)

Underbara sol

som ni vet är jag inte beroende av sol och fint väder utan klara molniga och regniga perioder förvånandsvärt bra. Men det gör ju inget att solen skiner och att himlen är blå. Ingenting alls..
Camping i Lidköping. Fantastiskt väder denna gång, med röd kropp som följd. Nu vet jag ju att detta övergår i brunt, men att jag aldrig tycks lära mig stör lite.
Nåt som nu är konstaterat är att Herpesinfektionnen runt munnen fick grogrund av den starka solen, och idag ser jag ut som om gårdagen tillbringades på en klinik där man sprutar i fillers.
 
Förhoppningsvis gör inte dessa ingrepp hälften så ont som detta.
Hela kroppen blir påverkad när det är så mycket som det är nu. Tur att det inte händer så ofta. Jagt tror att det är 5 år sedan det var lika illa som denhär gången.
 
MEN natten ska jobbas, och stockholmsresan tillsammans med M ska gå av stapeln på fredag. Ingen ide att deppa över det
Bara å bita ihop

Sviket löfte

är aldrig bra.
Inte ens om det är mot mig själv.
Jag lovade mig själv att aldrig mer väga över 80 kg. Det var 15 år sedan, och jag har hållt mig. Tills nu..
Som en gravid flodhäst
Inte underligt att sommarkläderna inte passar
Det blir inte bättre eftersom jag vet vad som är fel..
Att röra på mig och äta mindre godis och dricka mera vatten.
Jag hoppas nu att jag kan ha lite karaktär och komma under 80 :)
Jag vet att jag kan, för jag har gjort det förrut.
 
En strålande rolig kväll tillsammans med familjen G-N fick avsluta denna jobbvecka som i och för sig inte varit för besvärlig, men tröttheten som sitter i efter Malmö och jobbhelg sitter i.
SÅ 
godnatt och sov gott