Selektera

Prioritera 
Jag går inte lika mycket längre på mitt arbete. Stegen när jag jobbade på avdelning var betydligt fler. Däremot står jag nästan hela mitt pass. 
Igår, börjar 14 slutar 21.30
Helt klart en vanlig kväll, inte kaotisk eller stressig. Ändå är mitt sittande om jag räknar ihop kanske en timma. Då är rasten på 30 minuter den långa delen. 
Gnälla är det sista jag gör, för den här arbetsplatsen är min hittills mest fascinerande och utvecklande. Jag går nästan varje pass till jobbet med ett leende. Ambitionen är såklart patienten i centrum. Inte alltid lätt, men det går. 

Jag gör hela tiden prioriteringar när jag jobbar. Tillsammans med min sjuksköterska bildat vi ett vinnande team hos patienten. 
När jag då kommer hem är det skönt om någon annan tar besluten. 
Vad ska vi äta?
 När ska vi åka? 
Vad ska vi göra?

Idag är detta prio 
(null)21 mars

Varför Rockar vi sockorna idag, just detta datum? 
När man har Downs Syndrom är det en kromosom rubbning. 3kromosomer i 21 paret kromosomer. 
Så är det med det
Jag rockar gärna sockorna, men jag skulle vilja göra det för att visa att det inte spelar någon roll att man är annorlunda. Inte på något vis! 
Så idag tar även jag på mig olika sockor när det är dags, men för att visa att det inte spelar nån roll om jag är röd vit eller blå, har ett öra eller tre, att jag tycker att ALLA är lika mycket värda oavsett tre eller två kromosomer, hjärnskador eller asberger!

(null)

(null)


2 år

Jag kan inte hålla tårarna tillbaka när tanken slår mig att just idag har jag varit utan min fantastiska mormor i två år. 
Tiden går verkligen undan, och visst går det dagar när jag inte fastnar i tanken på mormor, men i alla mina föreläsningar är hon med 😃
(null)


Efter en lång dag utan just nåt sittande drog grannen med mig på promenad! Välbehövligt och skönt. 
Solen är fin och jag njuter, men jag vet också att snart blir det geggigt å brunt innan löven spricker, och den perioden är hård. 
MEN det som inte dödar härdar som militären i mannenimittliv brukar säga. 
Kan i alla fall konstatera att täckjackan har fått flytta in i garderoben till förmån för vindjackan 
(null)