Västerås

var vi till i går. Jag kan inte säga att vi såg så mycket, mer än Arosfortet.
Här lekte vi, hela familjen i tre timmar. Helt slut var vi när vi åkte därifrån.... Man kan gott och väl säga att alla kämpade för laget.
Jag an tycka att Bodaborg har ett bättre upplägg och bättre celler när man har barn med sig. Här var det svårt. Riktigt svårt. Men vi lyckades skrapa ihop 325 poäng, och det tror jag vi ska vara nöjda med!

När vi på väg hem mötte massa regn ska vi vara glada över att det inte är i kväll vi ska åka. Det snöar, och det kommer att bli riktigt halt.

Iddag ska vi till Hallsberg och bada. Jag hoppas på att vi ska plocka upp L och E, så dom kan ha kul tillsammans. Dom ses i morgon igen, när vi ska ha eldfest.
En jättebrasa väntar på att bli tänd, och vi har köpt en massa faklor. Nu återstår bara att tillverka en flytande machall. Jag får väl ta samma koncept som dötta året.

Hos mig:
Snö som vräker ner
+- 0
blåsigt
kaffet är slut
dottern sover
sonen är vaken, tror jag:)
Marsvinen är vakna och katten sover.....

Ha en riktigt bra helg!
envanliganna

Om man som vi

har två bilar, brukar den ena vara större än den andra. Ialla fall är det så här. Den stora bilen anses säkrare, och är därför mer använd på längre turer. Kanske är det för att den är bekvämare med?
Jag brukar åka i den lilla till jobbet. Den gula.
Inte i söndags dock. Då eftersom mannen i mitt liv lämnade huset först, tog han den lilla som stod ytterst. Alltså tar jag den stora blå till jobbet.
Så långt allt väl.....
När jag på kvällen vid 22 lämnar jobbet är jag ganska nöjd över att åka stor bil.
Mitt nöt! Man ska inte ta ut glädjen i förskott....

Bing bing, batteri lampan och triangeln tänds. Jaha. Bara att köra in på första bästa ficka... Svänga= TRÖGT. Fan.
Ringer mannen i mitt liv... HÄMTA MIG! Behöver nog bogsera...
Han kastar sig i bilen och står efter en kvart på plats. Gissa hur förvånad jag bllir när han har den lilla gula bilen..
Inte 17 kan vi bogsera med den???????

Nä, men du jag tror att den går att köra.. Han skär av fläktremmen och säger, att vi testar.
Hem kom vi, med en kokande bil.

Vad blev det sen då?
16000 lagning på bilen, fast då ingår 21000 mila servicen. Som hittat!

Mina mamma var med på Fine Wine mässan som drog närmare 2000 besökare till Badhuset i Örebro. Hon hade dukat 2 bord, sedan stod hon och bjöd på cider och rotfrukts chips.

Min mamma:)

Hos mig:
Männen i mitt liv har just kommit hem från sin 3 km runda, som dom ska klara under 20 minuter. Dom är på god väg.. Idag var det 23 min
Dottern i badet
Mammaanna är trött, ska ta en kaffe:)

Ha en trevlig kväll!
envanliganna

Anki, gissa vad??

Just arrived! JULSKUM!!!!!
Tada.
Med barnslig glädje kastar dottern och jag oss över denna av Anki introducerade delikatess!
Vi mumsar i oss nästan hela påsen på en gång... Kom får du smaka :) det finns en kvar...

Igår med posten kom ett reklamblad från Rusta.
Dottern har aldrig varit där, så vi åkte dit. Hon botaniserade friskt, och jag hittade endel julklappar, och inte minst. Papper och etiketter till klapparna.

Idag är himmlen grå, men det är varmt. Barnen går sista dagen innan det välförtjänta höstlovet. Jag hoppas att dom kommer att njuta av det.
På trsdag ska vi till Västerås och leka på Arosfortet. Jag ser fram emot det! Det var evigheter sen jag var i Västerås. Lördagen där efter ska vi ha eldfest. Jag måste fixa min machall hållare....
Tror att vi ska ta och ha lite porslinskrossning också.

Ikväll jobbar jag, barnen ska på gården och mannen i mitt liv ska spela innebandy. Så det är lika bra att jag fixar kvällsmaten. Lassange.

Hejhopp
envanligmammaanna